Anyukák! Örülnétek egy olyan bababoltnak a városotokban ami?
Bababoltot szeretnék majd nyitni, ahol egyedi készítésű holmik lennének. pl:
- Házi gyógynövényes babaolaj
- Házi szappan természetes anyagokból
- Kézzel varrt ruhácskák, rugdalózók, bodyk stb
- Puha talpú cipőcskék
- Házi babasampon
- kézzel készített szobatextilek, díszek, takarók, ágybélések
stb.
Nem lenne méregdrága, megpróbálnám belőni közepes árúra. A kencék kicsit drágábbak lennének, de legalább adalékanyag nélkül.
Szerintetek lenne rá igény? Vagy máson kezdjek el gondolkozni?
Rendes bolt lenne üzlethelyiséggel.
Még az arányokat elgondolom :)
húú és ha:
- használt, de jó állapotú ruhák, cipők
- saját kezemmel csinált takarók, mei taiok, sapkák, sálak
- és valahonnan, nagy tételben rendelt kencék, jó sokáig tartó szavidővel :)
Na?
Békés megyei városban tervezem nyitni :)
Amúgy a házi szappan meg z olajos termékek ha jól tudom nem romlanak, mert a zsiradék konzervál bár ebben az esetben nem tudom :)
Lehet ilyen kencéket akkor csinálnék ha megrendeli valaki. :)
Szerintem, próbáld meg itt értékesíteni a saját készítésű termékedet, ha beválik akkor pedig terjeszkedhetsz.
Én személy szerint nem, mert a használt ruhákat nem szeretem, és nem vagyok biomániás, tehát azt veszem meg ami kis kiszereél kipróbálása után bejött, és eddig SEMMILYEN szerre nem volt panaszunk. Ruhákat HM-ben veszünk, Tesco-ban és C&A-ban, ha akciósak.
DE: egyik barátnőm, akinek szintén kicsi gyereke van, mindenből amiből lehet bio-t keres, mert a férje jobban szereti, másik pedig használtruhákat és kézzel varrott játékokat vadászik mert azokért van oda, főleg a kézzel készített dolgokért.
Tehát bejöhet, mert a babás anyukák sokfélék, tehát a sikered attól függ, hogy a környéki anyukák milyen típusba tartoznak, és hogy mennyire forogsz majd közszájon!! A reklám nagyon fontos, honalp, szórólap, stb.
Pesti vagyok, a kerület fele kertváros, másik fele panel, rengeteg a kisgyerekes anyuka, mindenféle táborból!
Bár hozzáteszem, hogy olyan ember által kikevert kencéket nem kennék a gyerekemre, aki nem ért a dologhoz, csak netről lesett össze mindent. Magyarán: ha nem bőrgyógyász vagy kozmetikus, vagy gyógyszerész vagy, nem rizikóznék házi kencével........mert a kommentjeidből az jön le, hogy nem ismered a kencék készítésének, mibenlétét, de majd utánanézel...ez nekem sajnos nem garancia :(
A bababőrre kent dolgokkal nagyon kell vigyázni! Ha meg olyan gyszerűek, hogy netes keresgélés során egy laikus is összedobja, akkor nem megvenném, hanem összekutyulnám magam.
Kedves 4-es, ajánlom figyelmedbe, különböző bőrgyógyászati osztályok tájékoztatóját, miszerint a 300 Ft-os kence, amit a gyerekorvosotok ír fel, kőolajból készül és a csecsemőkori atópiás dermatitisz 98%-ának az okozója(ung.hidrofil nonionikum)
Csak nem nagyon reklámozzák, mert életetni kell a magyar gyártót és forgalmazót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!