A férfiak meg érzik hogy milyen nemű gyermekük születik?
Szia!
Most ne nevess ki, de én a fiunk mellé lányt akartam, szerettem volna. Amikor szóba került a baba dolog, mondtam a férjemnek, h csakis akkor vagyok hajlandó védekezés nélkül lenni vele, ha tutira x kromoszomájú kiskatonák lesznek! azt mondta, h most nem érzi azt, ne legyünk csak gumival együtt. Rá két napra mondja este, h most azt érzi, h tutkó kislányok a katonák....Na, mondom oké, legyen....:D /persze ez peteérés környékén volt/
Abból baba is lett, mert 1 hónapra rá ott volt az erős kétvonalas teszt a kezemben....A 16. heti uh-n pedig tényleg puncit látott a doki... és valóban lány is maradt :) /Mondjuk ha fiúra sikeredik, akkor se adtam volna vissza!!!/
Szia!
Nekem is megmondta párom, hogy kislány lesz, mondjuk kislányt is szerettünk volna mi is! Mikor szóba jött a baba téma, mindig mondtam, hogy na akkor próbálkozzunk, de mindig mondta, hogy még ne, még ne! Egyszer a sokadik ilyennél azt mondta, jó! Kislányt várunk! Mondjuk én már közöltem vele, hogy a második baba is kislánynak kell, hogy legyen! Nem vagyunk fiú pártiak! :)
39 hkm
Szia!
Az elso babanal az uh-on lanyt mondtak. A ferjem pedig mindig mondogatta,hogy O tudja,hogy fiu lesz. Neki lett igaza,fiunk szuletett :)
Most varjuk a masodik babat. Most nem volt olyan biztos de azert azt mondta,hogy szerinte lany. Nem jott be, ismet fiut varunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!