Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 21 évesen az ember már felnőtt...

21 évesen az ember már felnőttnek számít?

Figyelt kérdés
21 vagyok, de otthon még mindig tökre gyerekként kezelnek. nem engednek el sehova, nem ihatok alkoholt... Mondtam hogy 21 évesen azért már illene másként viszonyulni a dolgokhoz de evvel nem értettek egyet. apám megvan győződve róla hogy 24 éves koromig még gyerek vagyok stb, mert addig fejlődik az ember vagy mi. na meg sajna tényleg 16 nak nézek ki sajnos maximum:((ezt édesanyám családjából örököltem, a testvére volt ilyen) ezen lehet valahogy segíteni, mármint a kinézetemen? mert emiatt szarul érzem magamat társaságban.
2009. júl. 8. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy fiatalabbnak nézel ki, milyen nagy előny lesz ez 10-30 év múlva.

Apukáddal meg ha leülsz beszélni felnőtt módra, talán változik az álláspontja.

Ha kicsit több sminket teszel, akkor lehet idősíteni, de szerintem felesleges, de tényleg élvezd a korodat.

2009. júl. 8. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

21 évesen igen már felnőtt vagy, sőt már elvileg 18évesen is. nem lehet valahogy elbeszélgetni a szüleiddel az érzéseidről? vagy egyáltalán meg sem hallgatnak? nem lehet könnyű, tudom rólam is azt hitték hogy gyerek vagyok és naívan választás elé kényszerítettek egy fiú és őköztük, persze mentem. nem mondom hogy ez a megoldás nálam jött ez a lehetőség.

a kinézeteddel nem tudom mit lehetne kezdeni, de sztem ha egy kicsit máshogy kezdenél öltözködni mint a 18-21 évesek kicsit felnőttesebben, akkor ez lehet hogy segít

2009. júl. 8. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 vagyok és egy 5 hós pici fiú anyukája,ugyhogy igenis legyél határozottabb, a szüleiddel szemben,nem azt mondom,hogy lázadj,de igenis ülj le velük beszélgetni és mond el nekik,hogy ez nem igy müködik,ahogyan ők azt gondolják!
2009. júl. 8. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
jogilag már régen felnőtt vagy, úgyhogy ihatsz alkoholt :)
2009. júl. 8. 18:53
 5/7 A kérdező kommentje:
NEM lány vagyok.....a lány testvéremmel máshogy bánnak, pedig ő még fiatalabb is nálam. Erről a témáról, ha beszélni akarok édesapámmal, állandóan terel, hogy majd késöbb, majd ha idősebb leszek.
2009. júl. 8. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiú vagy akkor meg főleg legyél határozottabb
2009. júl. 8. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok. Akkor ne sminkelj :D
2009. júl. 8. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!