Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SOS! Ezek milyen kiütések...

SOS! Ezek milyen kiütések lehetnek? Kép lent!

Figyelt kérdés

Voltunk orvosnál vele, állítólag a melegtől és a naptól jöhetett ki a 2 éves lányomon, de annak nem kellene egy hét alatt elmúlnia?! De az orvos sem mondta biztosra! Az egyik keze ilyen, de jöttek ki pici apró pöttyök az oldalán is, de az nem ennyire csúnya! Remélem valaki tudja mitől jöhetett ki.

[link]

[link]

2012. jún. 29. 15:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ha nem múlik lehet elvinném bőrgyógyászhoz is.csak jobban tudja mi a jó rá...
2012. jún. 29. 16:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Persze elvisszük, de remélem elmúlik a hétvégén, bár nem úgy néz ki sajnos....
2012. jún. 29. 16:13
 13/18 anonim ***** válasza:
A 7. válaszoló vagyok.A kisfiamnak bőrgyógyász írta fel.Azt is mondta,hogy az ilyen pöttyök eredete szinte soha nem derül ki.Ami jó a Fenistilben:széles spektrumú,nem lehet hozzászokni,és hosszú időn át is szedhető(antihisztamin).
2012. jún. 29. 16:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már be is adtam neki 15 csepp fenistil-t, remélem jó lesz rá!
2012. jún. 29. 16:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is volt ilyen a kézfeje. Ftorokortot írt rá a doki (már 1 évesen,sőt kb 6 hónapos is). 2 nap alatt elmúlt.
2012. jún. 29. 16:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én nem mertem neki bekenni vele, de lehet megpróbálom, hátha elmúlik tőle. Azt mondta naponta egyszer kenjem be vele este.
2012. jún. 29. 16:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk neki az egyik karja szinte teljen kipattogzott, nem csak a kézfeje.
2012. jún. 29. 16:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Körömvirág krém?
2012. jún. 29. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!