Gyerekülés 9-18 vagy 0-18ast útközben állítgatjátok ha elaludt a baba? 2 féle ülésünk is volt és egyiket se tudtam menetközben hátranyúlva megdönteni.
Eleve enyhén döntve van, így még remekül kilát, de ha bealszik, nem kényelmetlen neki.
Azért van így kezdetektől az ülés állítva, mert nálunk tuti biztos, hogy indulástól számítva 2 perc múlva már hortyog is. Nem kell menet közben bajlódni.
1es és 2 es milyen ülésetek van? Én is úgy értettem hogy az anyósülésről hátranyúlva állítani, nem úgy hogy én vezetés közben.
Köszönöm amúgy!!
Maxi cosi priori.
Menet közben simán meg lehet dönteni, egy mozdulat, nagyon könnyen fektethető, ültethető.
Na akkor lehet ez dönti el a kérdést...Bébé Confort Axis és a Maxi Cosi között gondolkoztam, de a Bébé confort ugyan kifordítható viszont barátnőmék múltkor kölcsönadták az övéket és hát nem tudom lehet én vagyok az ügyetelen de nekem nem ment a döntögetése útközben...:(
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!