Ha kb 2hete próbálkozunk a babával, és most kell majd betegnek lennem, akkor mikor mutatható ki legkorábban az eredmény?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 17:41
1/8 anonim válasza:
az elmaradt menstruáció első napján már mutathat +at a teszt.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!2 napja volt olyan érzésem,mintha "meg akarna jönni" nagyon kevés vérrel,azóta semmi.
2012. jún. 27. 17:45
3/8 anonim válasza:
akkor csinálj egy tesztet és ha +,akkor viszont lehet érdemes dokihoz menni,mert hormonzavarra utalhat a terhesség alatti barnázás vagy pici vér.gyógyszerrel könnyen orvosolható.
4/8 A kérdező kommentje:
Egy kismama oldalon azt olvastam,hogy ez a beágyazódás jele is lehet,és csak azután számíthatunk +eredményre
2012. jún. 27. 17:52
5/8 anonim válasza:
Hát szerintem várd meg mindenképp amíg késik.Bár nekem 2 nap késés után még nem mutatta ki a teszt...
6/8 anonim válasza:
Fölösleges 2 héten át próbálkozni, bár sose lehet tudni...
Elég egy hét, a kezdő időt jól választottad ki.
Előtte egy hétig szünet, a maradék 2 hétben meg azt csináltok, amit akartok, akkor valószínűleg nincs tétje.
Amúgy meg a havi vérzésed nem betegség, hanem a tested egészséges működése.
A tesztet meg nyugodtan ismételd meg egy hét múlva: akkor már biztos lesz az eredmény. Annak a pár napnak, amit esetleg nyernél, nem sok értelmét látom - főleg úgy, hogy kimeredt szemmel bámulhatnád, hogy elég vastagok, sötétek-e a vonalak - aztán úgyis meg kellene ismételned, hogy biztos eredményt kapj.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!A betegség szót gyakran használják,persze idézőjelben!
2012. jún. 28. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!