Ha regisztráltatok a DM bababónuszra, akkor mikor kaptátok meg a csomagot? Én kaptam akkor a boltba egy kis dobozt amibe volt 1-2 dolog! Ez lett volna a csomag, de mintha azt monták volna nekem hogy majd a postán küldik a csomagot!
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 14:20
1/5 anonim válasza:
igen majd kapsz postán is kupon füzetet amibe ismét vannak jó kis kedvezmények( kb 6 hónapos kórban). meg 1 éves szülinapra is kap a gyerkőc egy pólót!
De most is kellett, hogy legyen benne egy kuponfüzetnek!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen volt benne kupon füzet!
2009. júl. 8. 14:25
3/5 anonim válasza:
a Dm inkább ezeket adja. a későbbiekben is van sok jó dolog van amit ingyen adnak majd valamit meg kedvezményesen!
Azért a mostaniban is van két 50%-os C&A kupon, ami szerintem nagyon jó dolog!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is amit előttem leírtak voltak benne és még küldenek postán,de én eddig nem kaptam semmit,pedig már 7 hónapos lesz a Manóm!
5/5 anonim válasza:
Ne izgzulj kapni fogsz, csak egy kis késéssel! Én sem pont akkor kaptam!
Az 1 éves szülinapját már rég betöltötte, mikor jött a levél, hogy kap egy pólót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!