6 hetes babával mennétek nyaralni?
Nem tudom mit csináljunk. Saját nyaraló a Balatonnál, kocsival. Persze csak akkor, ha minden rendben lesz addigra.
Szerintetek felelőtlenség? Hogy viselné a kicsi?
37 hetes vagyok.
Neked az nyaralás lenne?
Bár ha saját nyaraló, csak ti vagytok ott (akkor ez olyan, mint valakinek a családi ház) és meg tudod teremteni azokat a feltételeket, amit otthon is (tisztálkodás, nyugalom stb) akkor miért ne....
Én pl. azon vacicálok, hogy 1 hónapos babával utazhatunk e 120 km-t kocsiban (házhtól házig pont 1,5 óra) a hordozóban töltött idő miatt. Egyébként meg esküvőre mennénk, de van hol ellátni a babát... Szóval ezek alapján én mennék a helyedben, főleg, ha bp-i vagy (vagy nagyvárosi) A levegő mindenképpen jobb a balcsinál. Csak lehet, hogy az neked nem nyaralás lenne....
Szerintem a kicsinek mindegy, csak anyával legyen. Ő még nem fogja tudni eldönteni, hogy otthon van e, vagy máshol...
Budapesti vagyok, a pályán kb. 1 óra alatt ott lennénk.
Nem főznék. Nem a nyaralásra vágyok, meg a pihenésre, úgy értem nincsenek illúzióim. :) Örülök majd, ha élek...
Csak egy kis környezetváltozás, más légkör. Tudjátok: esti séták a Balcsinál, kert, nyugalom, nem Bp. :)
Csak szegény babó éppen hogy kibújt, megszokta a kinti létet, erre elcibáljuk apával máshová. Ezért a dilemma. :(
2 hetes babámmal utaztunk 200 km-t. Végigaludta az egészet :) és semmi baja nem lett a hordozótól... sőt én sokszor a konyhába is abba tettem bele amikor főztem!
Szerintem nem felelőtlenség! Menj nyugodtan!
Szia!
Nagy igazság, ha anya jól van, akkor a baba is jól van:)
Ha neked ott kényelmes lesz, és szeretsz ott lenni, akkor nyugodtan menjetek el. Mivel saját házról van szó, így ott is mindenetek meg lesz ami a babának kell, sőt még jobb mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!