Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt angolul tudó...

Vannak itt angolul tudó anyukák? Ebay-es kérdéseim lennének!

Figyelt kérdés

Előre is elnézést kérek, de egyrészt szőke vagyok (a későbbiekben majd kiderül, miért is oly' fenemód fontos ez a momentum), másrészt fáradt, hamradrészt ramaty matekos, negyedrészt pedig egy fikarcnyi mondatot tudok angolul: I Love You. Azonban ezzel sajnos nem tudom megváltani a világot...

Szóval a lényeg, hogy ebay-ről szeretnék rendelni pár dolgot, de halovány gőzöm sincs, hogy hogyan kell, mi ennek a módja, mennyibe kerülne a postaköltség, meg szóval erről az egészről. Valaki lenne olyan kedves, hogy lassan, nagyon érthető, világos, többnyire tőmondatokban felvilágosítana? (A tőmondatokkal könnyebb dolgom van, mert egyszerűbb szótagokra bontani az érthetőség végett.)

Pl. itt van ez a cucc:

[link]

Meg akarom rendelni, mert rájöttem, hogy nem élhetek nélküle. Mit kell csinálnom? Mennyit kell fizetnem? (Átszámítva valami 600 valamennyi forint, nem?) Mi a menete ennek az egésznek? légyszi, légyszi, a gyerkőc nyúz a babaholmikért, de Mo-n képtelenség anyagilag bírni!

Köszike!

2012. jún. 28. 01:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mindegy, lehet, hogy kényelmetlen lenne, és nem is érné meg.
2012. jún. 28. 03:15
 12/12 anonim ***** válasza:

10 éve az ebay-ről rendelek!

Használt termék,de ezt nem szállítják mo.-ra!

POSTAGE AND PAYMENTS,a kép alatt van,arra kell kattintani,és ott ki tudod választani hogy szállítják e ide!

2012. jún. 28. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!