Melyik lánynév legyen ezek közül?
Figyelt kérdés
Flóra, Gerda, Gréta, Laura, Magdolna, Nóra, Sára?
Vezetéknév: Papp.
2012. jún. 26. 14:37
12/26 anonim válasza:
Flóra és Gréta a msh. torlódás miatt nem jó szerintem. A Gerda meg nem tetszik, és fura a vezetéknévhez. Nekem a Nórával és Laurával tetszik legjobban, és a Magdi is jól hagzik. Próbálgasd, és amelyiket legjobb mondani, az a nyerő.
13/26 anonim válasza:
Hát..
Talán a Flóra vagy a Gréta:)
14/26 anonim válasza:
Flóra,Laura nagyon tetszenek. Papp Laurát ismerek is. Nóra is egész jó. Sára és a Gréta is elmegy, de akkor már inkább a Sára. A Gerda és a Magdolna viszont egyáltalán nem tetszenek.
16/26 anonim válasza:
Ezek kozul a Florat valasztanam.:)
17/26 anonim válasza:
Amik nagyon tetszenek: Nóra (Norci :), Magdolna.
Közömbös: Sára.
Nem tetszik: Flóra, Gerda, Gréta, Laura.
Egyébként a nekem nem tetsző nevek mára nagyon divatnevek lettek... :/ De a Nóra is elég gyakori.
18/26 anonim válasza:
Egyértelműen Magdolna!
Szerintem ez nem kérdés, én ezt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!