2/25 anonim válasza:
Lívia. Nekem a Lídia olyan Lidi nénis:) Már bocs.
3/25 anonim válasza:
Gyakorlatilag ugyanaz a két név.
4/25 anonim válasza:
Nekem a Lívia tetszik jobban, kicsit lágyabb a hangzása.
6/25 anonim válasza:
Dédnagyanyám Lídia volt :) Egyik éjszaka beötlött a utána a Lívia név. Mi Livi mellett döntöttünk. De mindkettő nagyon szép név :)
Lívia név, kicsinek nagyon aranyos a Livi, felnőttként a Lívia olyan határozott, komoly, nagyon markáns név :)
7/25 anonim válasza:
Hűűű..nehéz kérdés. A Lívia valóban kicsit lágyabb, de nem tudnék dönteni :D Talán Lívia :D
9/25 anonim válasza:
Nekem egyértelműen Lívia. Hiába csak egy betű az eltérés, valahogy a Livi jobb, mint a Lidi-ladi-lom, sárgaliliom. :)
De nehogy félre érts, a Lídia sem csúnya.
10/25 anonim válasza:
Lídia :) Szerintem szebb, na meg mert menthetetlen Büszkeség és Balítélet rajongó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!