Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesztek félre pénzt a gyereket...

Tesztek félre pénzt a gyereketeknek? Ha igen, akkor mennyit?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 16:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
a babakötvényre havi 5 ezret
2009. júl. 7. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Életbiztosítással egybekötött van nekünk és havi 9500 ft megy rá.Bízom benne,hogy a helyzet rosszabb már nem lesz és 18 éves koráig tudjuk fizetni.
2009. nov. 26. 12:56
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Még nem, de nagyon szeretnék!!! Legalább havi 5 ezret gyerekenként, ugyanis kettő van.
2009. nov. 26. 13:01
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Mi gyűjtjük a fém kétszáz forintosokat, mióta forgalomban van, és ehhez rakjuk azt a pénzt, amit kap a családtól. Betesszük majd a bankba, ha elérünk egy nagyobb összeget.
2009. nov. 26. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
95%

Én is a fém kétszázasokat gyűjtöm, kisebb nagyobb sikerrel.

van hogy hónap végén hozzá kell nyúlnom sajnos.

amúgy 10000 ft ot teszünk félre bizosításra. de ezt is úgy tudtuk megtenni hogy apuka leszokott a cigiről. már két hónapja nem gyújtott rá:) igy abból a pénzből tudjuk fizetni .

2009. nov. 26. 13:34
 16/19 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos nem tudok, eddig ketten éltünk a gyed-emből a fiammal, aztán pedig most a diákhitelből meg a kis diákmunkámból élünk. Amíg az apja fizetett gyerektartást, addig félre tudtam tenni havi 5000 forintot, de ez a jólét 3 hónapig tartott. Most azon vagyok, hogy eltűnjön a mínuszom :S

De ha végre meglesz a diplomám (még 3 év), akkor elkezdek félretenni a fiamnak. Ha nem is sokat, de havi 1-2 ezret biztosan. Csak ugye, akkor már törleszthetem a diákhitelt is :(

2009. nov. 26. 14:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Biztosítás 5ezer+ startszámlára 10ezer.Meg persze sok apró ami már kiesik a tárcánkból az megy a "kincses ládájába" ebből szoktunk mindig valami játékot vagy éppen ruhát venni!
2009. nov. 26. 16:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a csp-t gyűjtjük neki. 3 banknál van számlánk, mindig a neten keresztül utalgatom a pénzét a három közül oda, ahol éppen a legmagasabb a kamat. (Persze az első pár hónapban vártam, hogy kicsit összegyűljön.)

2009. nov. 26. 20:00
 19/19 anonim ***** válasza:

A nagynak (18 éves) havi 10 ezer forintot ami másfél év múlva jár le. Akkor viszonylat nagyobb összeghez jutunk.

Aztán jön a kicsi ( fél éves)!

2009. nov. 27. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!