Bölcsi mennyire viseli meg a gyereket? Ki mit tapasztalt?
Itt az én kérdésem, mert én sem tudom még mi lesz...de remélem könnyen megy majd!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Az enyémet nagyon megviselte, az első 4 hónapban szinte állandóan beteg volt.
Sajnos azt kell mondanom, ez jórészt az én hibám.
Szó szerint belebetegedtem az aggodalomba, hogy mi lesz az én kicsikémmel, folyton megkérdőjeleztem a gondozónőket, nem bíztam bennük, és ezt nyilván a fiam is érezte. Amikor elfogadtam a helyzetet, és sokkal együttműködőbb lettem, onnantól rengeteget javult a helyzet.
Azt azért látni kell, hogy a bölcsőde nem nevelési, hanem egészégügyi intézmény, tkp. gyerekmegőrző. Alig vannak tematikus foglalkozások, a gyerekek maguk játszanak felügyelet mellett egész nap.
köszönöm a válaszokat!
kedves első! ezek szerint akkor még nem kezdtétek el? mi holnap kezdjük, a gond az, hogy jövőhéttől már mennem kell dolgozni. így még nehezebb lesz neki, mert nem én leszek ott vele. igyekszem majd magamban is rendezni és elfogadni a helyzetet, ahogyan írtátok, nem akarom tovább nehezíteni neki azzal, hogy látja rajtam az aggodalmat és a félelmet.
Első vagyok: majd szeptemberben kezdi, így még nem tudom mi lesz vele, de reménykedem, hogy jó lesz.
Majd megírod nálatok hogy alakult?
S sok sikert!
szia!
ígértem, hogy írok, hogy ment a bölcsi. hát sehogy. ki is írattam már. két napot járt, aztán két hétig otthon volt, mert beteg lett. aztán megint és megint. kapta a vitamint, immunerősítőt is. tudom, hogy ez normális az elején, de mi nem bírtuk, mert olyan brutális vírusokat szedett össze. így most a mamák vigyáznak rá, egészségesen nagyon jól boldogulnak vele, betegen viszont még én se, olyan nyügös. egyébként szerette volna a bölcsit, emlegeti a mai napig, szóval az hogy anyás, nem jelentett volna akadályt. remélem nálatok jobban megy majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!