Tininőgyógyász ír fel nekem fogamzásgátló tablettát? 16/L
Én 16 évesen kezdtem el szedni azért mentem el dokihoz mert nem volt rendszeres a mensim. A doki szó nélkül felírta azt sem kérdezte miért?
Édesanyámmal mentem ő kint várt meg.
Nekem is felírták,még anno,de megvizsgálnak.Csinálnak cytológiát.Engem is anyukám kísért el.
Kedves 2-es,örüljünk,hogy szeretne védekezni(akárhogy is),eleget hallani,olvasni mostanában olyat,hogy hogyan vetesse el,mondja el a szüleinek,hogy becsúszott egy baba.
Ezek a gyógyszerek nagyon kevés hormont tartalmaznak.Hidd el,egy nőgyógyász nem olyan idióta,ha káros lenne nem írná fel.9évig szedtem szünet nélkül folyamatosan,és egészséges babát várok.Elhiszem azt is amit te mondasz,neked is igazad van.de a mai világba már lassan annak kell hogy örüljön az ember,hogy egyáltalán vannak olyan fiatalok,akiknek eszébe jut a védekezés.
Természetesen a tabletta a fertőzések ellen nem óv,kedves kérdező.Erre az óvszer lesz a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!