Undok a kisfiam az apukájával, de miért?
Figyelt kérdés
A fiam 16 hónapos. A férjem rengeteg időt tölt vele, nagyon sokat játszanak (már amikor a fiam engedi), de neki csak én kellek, sokszor az apja puszit akar neki adni, ellöki a fejét, ha felébred délután és az apja veszi ki, és délelőtt nem is látta, nem örül neki, hanem egyből engem akar. Mit tehetnék, hogy másképpen legyen, vagy ez egy természetes folyamat, amit át kell valahogy vészelni? A férjem nagyon jól kezeli a helyzetet, nem haragszik rá, nem ingerült, de sokszor látom nagyon rosszul esik neki, nagyon sajnálom.2012. jún. 21. 14:45
1/4 anonim válasza:
"A férjem rengeteg időt tölt vele, nagyon sokat játszanak..."
itt is a válasz a kérdésedre :)
Az enyém reggel megy, este jön, de már az ajtóban várja, hogy "jöööööön apppaaaaaaaaa".
Az jó ha rengeteget foglalkozik vele, de néha a kevesebb több.... szóval-ha meg lehet oldani- ne legyenek mindig együtt, ne ő vegye ki az ágyból..stb.
2/4 anonim válasza:
Természetes folyamat, nyugi. Szereti és szeretni is fogja a fiad az apját. Az én lányom se ad puszit az apjának, menekül amikor meg akarja puszilni. Azt mondja, hogy pókos az arca (borostás)
3/4 anonim válasza:
Az én lányom is ezt csinálja, mikor olyanja van. Apa reggel 6:30kor indul munkába, én 7kor ébresztem a gyereket, tehát minden nap csak délután találkoznak, kb 17-18 óra körül. A lányom sokszor nem add puszit, mikor apa kéri, vagy ölelné, és ő eltolja az apját. Nem tudom miért csinálja. Pedig napközben mindig ír sms-t a telefonjáról, és mikor kérdezem kinek ír, azt mondja apának írok, hogy apa gyere siess haza Kirához. És délutánonként kb 3-4 körül szokott nyafogni, hogy apa elment, mikor jön apa haza?!Kérdeztem már tőle, hogy miért csinálja ezt az apjával, apa ettől nagyon szomorú. Nyílván nem tudta elmagyarázni, mi az oka, de erre hogy apa szomorú lesz, mindig szalad, és öleli, puszilja az apját. Szerintem ez csak a dac egyik formája.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
1. A sokat van vele, az nem azt jelenti, hogy egész nap, délelőtt nincsen otthon (nagyon korán hajnalban megy el, és délután jön meg). A délutáni sétánál jön velünk, illetve este próbál vele játszani, illetve hétvégén van itthon, de akármennyi ideig nem látja undok vele.
2. Reméltem, hogy ez egy természetes folyamat, és majd apásabb lesz.
2012. jún. 21. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!