Nekem járna szocpol?

Figyelt kérdés
1 gyermekem van, 3 éves. Párommal nem vagyunk összeházasodva, és élettársi viszonyunk sincs papíron. A ház amiben élünk, egyedül az én nevemen van, ajándékba kaptam. Fogalmam sincs jár e így a szocpol, és hol kell azt igényelni.

2012. jún. 21. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy nem lehet a neveden ingatlan. Mindegy, hogy ajándék vagy saját vétel, de első lakásnak kell lenni. Persze javítsatok ki ha tévedek.

Szívás, mert nekünk is van lakásunk anno hülye módon nem vettük fel a szocpolt (mert hogy majd felvesszük ha nagyobb és új házat akarunk venni)

2012. jún. 21. 12:06
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
még van szocpol?nem eltörölték?
2012. jún. 21. 12:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Újra behozták vagy csak be akarják hozni.
2012. jún. 21. 12:10
 4/11 anonim válasza:
17%
már rég nincs szocpol
2012. jún. 21. 12:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Van szocpol?
2012. jún. 21. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:
2012. jún. 21. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Ne csináljátok már!!!IGENIS VAN!Csak baromira meg lett szigorítva.
2012. jún. 21. 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
igen.van.a cigány csürhének biztosan jár....
2012. jún. 21. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
19%
Érdemes lenne a linket elolvasni a cigányozás előtt. Ugyanis munkaviszony kell hozzá. És annak a cigány embernek akinek van munkája, dolgozik (min 6. hónap munkaviszony) annak miért is ne lehetne ugyan úgy segíteni, mint bárki másnak!
2012. jún. 21. 13:44
 10/11 anonim ***** válasza:

van szocpol, január óta.

meg lett szigorítva, te több dolog miatt is kiesel kedves kérdező :(

röviden, annak a fiatal családnak jár szocpol akik épp most építik fel az első otthonukat vagy veszik meg az ÚJ lakásukat, ugyanis használt lakásra nincs. illetve olyan formáéban van, akiknek 3 vagy több gyerekük van és nagyobbra és korszerűbbre cserélik a lakásukat, akkor lehet használtra is. de mint írod, neked van már lakásod... :(

2012. jún. 21. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!