Milyen szép fiúnevet ismersz? (A tesók Édua és Nándi, hasonló hangzású kerestetik)
Hurrá!!!
Én voltam az első javasló!
Ha ez mellett döntesz,hidd el jó választás lesz,az én kisfiam is Bende,nagyon tetszik mindenkinek!
Lehet, hogy a Bende név minden középkorú ismerősödnek tetszik, de a fiadnak tuti nem. Vagy esetleg a barátainak. A helyedben megkérdezném a gyerekemet arról, nem származik-e a nevéből hátránya a suliban... Biztos kap egy-két csúfolódó megjegyzést.
(Saját vélemény, megkövezni nem kell.)
hm..... szerintem ezt tényleg embere válogatja.. van aki kifejezetten büszke arra, hogy különleges vagy ritka neve van, nekem volt egy haverom Zoárd imádta a nevét.. az meg hogy kit csúfolnak a kicsik nem a neve dönti el, hidd el ha valaki tökös kisgyerek vagy talpra esett, lehet bármilyen neve, még menő is lesz a név ha elég belevaló.
Ez nem olyan minthogy valaki pl vörös hajjal születik és akármilyen jó fej, tuti hogy kipécézik maguknak kiskorában. Ott sajnálatos módon elkerülhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!