Balaton környékén van valahol kisvasút?
Figyelt kérdés
Vagy egyéb gyermekes program érdekelne a Balaton környékén, 3 év körüli gyermekkel mennénk. Köszönöm!2012. jún. 20. 15:07
1/13 anonim válasza:
Északi vagy Déli part? Déli partra tudok programokat. :) És mennyi időre mentek?
2/13 anonim válasza:
Zamárdiba a kalandparkba van kisvasút. Elvileg nyáron minden nap van, de amikor mi voltunk, akkor még csak hétvégenként és ünnepnapkor volt.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
A déli partra, Balatonboglárra megyünk.
2012. jún. 20. 15:28
4/13 anonim válasza:
Fenyvesen van, legalábbis pár éve volt.
5/13 anonim válasza:
Jelentem, igen, fenyvesen van és még üzemel... :)
6/13 anonim válasza:
2. vagyok
Balatonlellén a Napfény strand. Homokos én kislányom 2 éves és nagyon élvezte. Szüleimnek ott van büféjük. Akkor a Holiday park. Ott is van kisvasút meg lovashintó. Vidámpark. :)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a zöld kéz!!
Bogláron már működik a kilátó?
2012. jún. 20. 15:47
8/13 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy igen,de majd kérdezzetek utána.
9/13 anonim válasza:
A Gömbkilátó? Az engem is érdekelne. Ha valakinek van infója róla légyszi írja meg. Nemrég azt olvasta, hogy nyárra tuti kinyit. De tavaly is ezt mondták :(
10/13 anonim válasza:
Ebben írja hogy nyárra kinyit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!