Tényleg mindenki délután ÉS délelőtt is levegőzik a kisgyerekével? Hogy van ennyi időtök?
Mikor van házimunka, kis pihenés? Mindent este meg alvásidőben csináltok?
Légyszi elsősorban olyanok válaszoljanak, akiknek pl. játszóra kell elmenniük és akkora gyerekük van, hogy a sarkukban kell lenni. Mert ugye a kertes háznál kint a gyerek, rálátsz. De nálunk pl. 20 perc, míg a játszóra érünk, ott min. egy órát töltünk, és akkor még nem vásároltunk, 2-3 óra simán elmegy, ha elindulunk.
Én is kétnaponta főzök, kétnaponta mosok, kétnaponta felmosok, minden napra jut valami.
Mindennapos a rendrakás, mosogatás többször, tornászni is szoktam. Most mennem kell, később visszanézek, köszönöm a válaszokat.
Ez nem bevállalás kérdése, valaki szerencsés (mint mi) közelben van egy jó játszótér a gyerekek elvannak magukban, másnak kevésbé van szerencséje. Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.
Kérdező: én a SZÉP kártyával 2 héten keresztül szoktam kaját rendelni ez azért nagy könnyebbség. Ilyenetek nincs? Mert pl a Teletálnál lehet fizetni vele.
szerintem 4 főre nem lenne olyan olcsó az ételrendelés, ráadásul a többiek eléggé finnyásak, nem esznek meg bármit. Egy hétig próbáltam rendelni kaját, de nagyon sajnáltam rá a pénzt, mert én jobban a mi szánk íze szerint főzök.
Mondjuk én bírnám, ha nem kellene főzni...az a legidőigényesebb, vásárlás, főzés, mosogatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!