Tényleg ilyen szörnyű a lányom neve?
Nadinka
Szerintem nagyon szép név. A párom választotta. Bárkinek mondom hogy mi a neve ötször visszakérdeznek és,elég erős véleményük van hogy nem lehet kimondani,leírni,stb... Mondjuk nem zavar csak kíváncsi vagyok ismeretlenek véleményére is.
A kislányom ki tudja mondani a nevét és le is tudja írni. Nagyon illik rá a neve és neki is tetszik. 5éves
Igy lett anyakonyvezve,hogy Nadinka? Mert ezt igy nem igazan jo, egyszer felno a kislanyotok es akkor lehet,hogy zavarni fogja. Inkabb ugy kellett volna,hogy Nadin es meg mindig hivhattatok volna Nadinnak.
Bar igaz,hogy A Monika,Erika is ka-val vegzodik de nalam a Nadinka mas kategoria.
Egyebkent a Nadin maga szep nev, egy angol ismerosomet hivjak Nadine-nak.
"es meg mindig hivhattatok volna Nadinkanak"
bocsi, elirtam
szerintem ha felnő akkor már nem fog tetszeni neki :S
elég idiótán hangzik a "dinka", meg, hogy alapból ennyire végsőkig becenév :S
azért ez kínos lehet, pl. ha ügyvéd lesz...
bocs, hogy őszintén válaszoltam, remélem nem bántottalak meg
Különleges és Ritka név. Nekem is jobban tetszene Nadin alakban, nem szeretem a ka-végű keresztneveket.
Ismerek egy Darinkát ő nagyon szereti a különleges nevét.
Szerintem szép név, és különleges is. Bár a dinka végződés nem túl szerencsés, de reméljük nem fogják majd emiatt csúfolni.
Ne aggódj emiatt, olyan név, ami mindenkinek tetszik, úgysincs, a Nadinka pedig legalább nem egy tucatnév, és szép is, nőies is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!