Mi a véleményetek az Ábel névről? Tetszik, adnátok fiatoknak? És felétek mennyire gyakori?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 23:31
1/26 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű név, és ritka. manapság minden második fiú ádám, peti, stb. ezért különleges, mégis nagyon szép. nekem kifejezetten tetszik.."kisfiam, ábel..!" a békesség jut erről eszembe először, és a szeretet...:)
2/26 anonim válasza:
Én szeretem ezt a nevet, mindig is tetszett :)
3/26 anonim válasza:
Nekem is tetszik:)Nem tudok az ismerőseim körében Ábel nevű kisfiúról
4/26 anonim válasza:
Szerintem szép, ismeretségi körben nincs. Én csak azon gondolkoztam el, hogy hogy lehet becézni?
5/26 A kérdező kommentje:
Szerintem ez tipikusan egy olyan név, amit felesleges becézni. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. jún. 19. 00:51
6/26 anonim válasza:
Itt nálunk a játszótéren több pici (3 év alatti) Ábel is van, összesen 4 fiú.
Egyébként aranyos név, főleg, hogy meg is szoktam, mert naponta hallom.
7/26 anonim válasza:
Szerintem szép, de én nem adnám a fiamnak. Felénk egyáltalán nincs Ábel nevű kisfiú.
8/26 anonim válasza:
Felénk gyakori (5 év alatti koroszályban) munkatársak gyerekei között van legalább 5, családban 1.
Bölcsiben 2.
Amúgy nem rossz név.
Szerintem nem kell becézni, a családban Ábónak becézik néha.
9/26 anonim válasza:
Nem rossz név, de nem adnám a fiamnak, annyira nem tetszik. 1 másfél éves kisfiút ismerek ezzel a névvel.
10/26 anonim válasza:
Nagyon sok Ábelt ismerek, és egyikük sem valami megnyerő személyiség, valószínű, ezért nem is tetszik nekem a név.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!