Ti elengednék gyereketeket a nagynénihez, nagybácsihoz egy éjszakára?
10 éves a gyerek és ő is szeretné, az unokatesója is ott lenne. (Nem a szülője vagyok!)
(Az is írhat, akinek nincs gyereke.)
Engem annak idején nem engedtek, de annak oka volt, és csak hálás lehetek miatta.
De ha normális az a nagynéni, nagybácsi, közel áll a családhoz, akkor miért ne? Az enyémek 3-4 éves koruktól tölthettek éjszakát a tesómnál, és a férjem tesójánál is, pedig egyiknek sem volt gyereke.
Én nemhogy egy éjszakát hanem egy hetet is ott voltam. Hozzá kell tennem, hogy nekem a nagynénim olyan, mintha a 2. anyukám lenne. A mai napig imádom. Nyári szünetben a szüleim nem tudtak otthon maradni velem.
Nagyszüleimnél is heteket nyaraltam (falun). Imádtam másnál aludni :)
10 éveset, ne viccelj..:) naná!
gondolom megbízható, normális (életvitelű) emberek, akkor mért ne?
10 évesen? Simán, már korábban is. Ennyi idősen én már egy csomószor az osztálytársaimnál is aludtam, nem csak rokonnál.
A fiam még csak 4 éves, őt is engedném, bár nálunk ez még nem igazán téma, mert egy darab nagybácsija van, az én öcsém, aki még anyukámmal lakik, szóval ha a nagymamához megy a gyerek, akkor a nagybácsihoz is megy :) De öcsémre is rá lehet bízni ugyanúgy, meg a keresztanyjánál is aludt már többször is, pedig ott sincs még gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!