Szerintetek egy gyerek tönkreteszi a kapcsolatot?
Ha nem jó időben vállalják, akkor simán!
Barátnőméknek eléggé mélyen volt a kapcsolatuk, amikor kitalálták,hogy na majd a gyerek jobbá teszi.
Egy éves volt, mikor elváltak.
De ha egy stabil, normális kapcsolatba érkezik, akkor szerintem kisebb rá az esély.
Ja és szerintem az is lényeges,hogy mindkét fél ugyanúgy akarja a gyereket, ne legyen kényszer!
Az amúgy sem beton stabil kapcsolatot tuti,hogy szétveri:(
így jártam :(((
Tonkre nem teszi, ha amugy nincs gond, de meg az erosebbet us megingathatja.
Nalunk pl elso baba utan abszolut semmi gond nem volt, sot, meg nagyobb volt a szerelem.
A ferjem deluta kettotol otthon volt, a pici akkor aludt, delutanonkent csvarogtunk harmasban, egesz este meg kettesben voltunk miutan a pici elaludt.
Majd jott a masodik baba.
A ferjem mas okbol munkahelyet valtott, koltozkodtunk is. O reggel hetkor indult el es este kilenc korul ert haza, en egesz nap meg sem alltam a ket kicsi mellett, mert a negy szobas kertes hazzal sok munka volt es a ket gyerekkel is boven, a kicsi meg rosszul aludt, igy napi 3-4 orat aludtam ket reszletben.
A ferjem ugy jott haza minden este, mint akit megnyugtak, zsongott a feje, en meg ugy vartam, mint akit megnyuztak es zsongott a fejem. Kb meg sem meruj egymastol kerdezni, hogy milyen volt a nap, mert nem volt erdemes.
Orultunk, hogy elunk, fel orat, max egy orat toltottunk estnket egyutt, azt sem aktivan, majd ebredt a kisebbik, menten etetni, mire vegeztem, addigra a ferjem aludt.
A hetvegek egy fokkal jobbak voltak.
Szoval hiaba volt eros a kapcsolatunk, azert et egy eros akadaly volt. OK, tuleltuj, mar a kicsi is harom eves lassan, a ferjem is kevesebbet dolgozik, ismet fel tud hivni pl napkozben ugy, hogy ne legyen a hatterben ket uvolto gyerek es esetleg ra is tudjak figyelni. Ismet minden este beszelgetunk/szeretkezunk/filmezunk ket-harom orat es van mit meselnuni a napunkrol, mert nem mindegyik ugyanugy telik es eronk is van meghallgatni a masikat.
De akkor is kemeny dolog volt, tul kellett elni es nem sok hianyzott, hogy megbukjunk.
Mi szeretnenk meg egy gyereket, de most egy kicsit fel akarunk toltodni, varunk par evet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!