Ki kell fizetni a tisztítást, ha a gyerek belekakil a medencébe? Ha igen mennyit kell fizeni?
Figyelt kérdés
Öcsém úszásoktatásán egy gyerek belekakilt a medencébe és állítólag már többedszerre. (Uszodában)
Ilyenkor a szülővel kifizettetik a medence leengedését?
Olyan 4x5x1m-es tanmedence. A gyerekek óvodás korúak.
2012. jún. 15. 20:38
1/9 anonim válasza:
pártízezer forint. és minden bizonnyal kifizettetik (főleg ha már többször is előfordult)
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem engedik azt le, habár 4x5 m elég kicsi, de általában egy medencéböl sok kakát kiszednek megnézik hogy fertözö-e stb... aztán nyomnak bele klórt és már késsz is. végül is a vizet is így tisztítják amit iszol.
3/9 A kérdező kommentje:
Öcsém mondta, hogy leengedték egészen.
2012. jún. 15. 20:58
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom a pontos méreteit, Komjádi tanmedencéje.
2012. jún. 15. 21:00
5/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom,hogy a jegyárban ennek a költsége is benne van. Az ovisoknál még előfordulhatnak balesetek ezzel egy strandot, uszodát üzemeltetőnek számolnia kell.
6/9 anonim válasza:
Nincs benne az árban.
A nem "medencetiszta" gyerekre úszópelust kell adni.
És kötelező leengedni teljesen, kimosni a medencét,kimosni a vízforgató berendezést és utána újra feltölteni. Ezt meg is csinálják mindenhol, mert az ÁNTSZ azonnal zárat, ha nem.
7/9 anonim válasza:
Komiban nem fizettetik ki. Ha fizetős csoportok jönnek (nem bérletesek), akkor nem engedik le, csak kihalásszák, és úgy tesznek, mintha nem történt volna semmi, különben ugyrik az úszóiskola pénze..
8/9 A kérdező kommentje:
Pedig leengedték... nem'tom, de kíváncsi lennék, mennyibe fáj egy ilyen baleset.
2012. jún. 15. 22:33
9/9 anonim válasza:
Az egyik aquaparkban olvastam egy tájékoztatóban, hogy a medence beszennyezése esetén 50e Ft körüli összeget kell fizetni a tisztításért és az elmaradt bevételért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!