Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák akik nagyobb méretű...

Anyukák akik nagyobb méretű melltartót hordtok, ti hol vesztek melltartót és fürdőruhát?

Figyelt kérdés

95D meltartó kellene és sehol nem kapok. a gardában is néztem, de ott sincs D-s. Eddig a városban egy bolt volt ahol tudtam vásárolni, de az megszűnt.

Ma is voltunk strandon és én polóban és rövidnadrágban voltam, mert nem kapok magamra bikinit.Pedig olyan jó lett volna nekem is ha tudokk fürdeni . . .

2012. jún. 17. 20:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem melltartó, bikinim a triumphos...
2012. jún. 18. 12:43
 12/12 A kérdező kommentje:

hát ez a baj, hogy netről én sem rendelek, mert próba nélkül nem veszek. Eddig 2* vettem próba nélkül és mindkettő kicsi lett.

Boltban meg annyira kevés van és ami van az tényleg mamás. Na meg én azt szeretem ami egy minimáisat sszivacsos, a tartás nélkülieket nem szeretem

2012. jún. 18. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!