7 hónapos terhes vagyok. A nagy hanghatás a moziban árthat e a picinek? Most mennénk először azóta, mióta babát várok.
Én voltam többször is moziban mindkét várandósságom alatt. Szerintem fogod érezni, hogy ha esetleg kellemetlen hatást kelt a hangerő neki. Én egyszer jöttem ki filmről, mert a lányomat egy fikarcnyit sem érdekelte sosem a mozi hangja, még az ütősebb basszus-effekteknél sem csinált semmit, de akkor egyszer úgy megfeszült bennem a hangra reagálva, hogy azt hittem szétrepedek. Kimentem, megnyugodtunk mindketten és miután visszaültünk és nem volt akciójelenet, semmi gond nem adódott. Szerintem amúgy az összes filmet végigaludta.
A fiam meg minden filmen nekiállt pocakfocizni, a követhető basszusú zenéknél egyenesen ütemre rugdosott, az akciójeleneteknél meg majd kiugrott belőlem. Aztán ha jött egy nyugisabb rész, akkor meg azért rugdosott, hogy legyen máááá valami.
Koncerteken is voltam többfélén, komolyzenein is többször - a fiam a hegedűket és egyéb magas hangú vonósokat nem bírta elviselni, ez tök érdekes. Most 2,5 éves és még most sem komálja a hegedűzenét valamiért :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!