Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 hónapos terhes vagyok. A...

7 hónapos terhes vagyok. A nagy hanghatás a moziban árthat e a picinek? Most mennénk először azóta, mióta babát várok.

Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nemhiszem! Annó 7-8 hónapos terhesen voltam mozi Maratonon, egy jeggyel annyi filmet néztek aznap amennyit szeretnék. 4 filmet néztünk meg a férjemmel egy délután/este, semmi bajunk nem lett. Ez olyan szerintem mint mikor pl. Füvet nyírnak mellettem, vagy mintha fát fűrészelnének, de attól sem lett semmi baja!
2012. jún. 16. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Én voltam többször is moziban mindkét várandósságom alatt. Szerintem fogod érezni, hogy ha esetleg kellemetlen hatást kelt a hangerő neki. Én egyszer jöttem ki filmről, mert a lányomat egy fikarcnyit sem érdekelte sosem a mozi hangja, még az ütősebb basszus-effekteknél sem csinált semmit, de akkor egyszer úgy megfeszült bennem a hangra reagálva, hogy azt hittem szétrepedek. Kimentem, megnyugodtunk mindketten és miután visszaültünk és nem volt akciójelenet, semmi gond nem adódott. Szerintem amúgy az összes filmet végigaludta.

A fiam meg minden filmen nekiállt pocakfocizni, a követhető basszusú zenéknél egyenesen ütemre rugdosott, az akciójeleneteknél meg majd kiugrott belőlem. Aztán ha jött egy nyugisabb rész, akkor meg azért rugdosott, hogy legyen máááá valami.

Koncerteken is voltam többfélén, komolyzenein is többször - a fiam a hegedűket és egyéb magas hangú vonósokat nem bírta elviselni, ez tök érdekes. Most 2,5 éves és még most sem komálja a hegedűzenét valamiért :O

2012. jún. 16. 17:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Mi a Madagaszkárt szeretnénk megnézni a nagyobbik kislányommal,hátha a pocaklakó is élvezi majd:)
2012. jún. 17. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!