Nem érdekli az hogy milyen ruhában, milyen babakocsiban, milyen kiságyban lesz a babája, hidegen hagyja az egész nyugtassatok meg hogy ez is lehet normális egy kismamánál?
Barátnőmről van szó, őszre várja a kisbabáját. Állítása szerint örül neki, várja stb. De semmi az égvilágon nem érdekli ami babázással kapcsolatos. Nekem van egy kisfiam és egy kislányom is, el vannak téve a dolgaik. Mivel tesómék már túlvannak a baba témán, így minden holminkat neki (illetve más barátnőimnek) tettem el. Szép, igényes dolgok amúgy. Én mindkét babámnál úgy élveztem a babakocsi válogatást, a babaruhák összeszedegetését, akcióknál, turikba, ismerősöktől stb. A babaszobát tervezgettem mi milyen lesz stb. Pedig nem vagyunk gazdagok, mindent nagyon meg kellett nézni mennyiért és hol veszünk. Beleképzeltem a kisbabámat a ruhácskákba, az ágyba.
Őt nem érdekli semmi, azt mondja, mindegy milyen ruha lesz a gyereken, úgyse lényeges. Mindent elfogad, mindegy milyen. Kérdeztem hogy csak rózsaszín ruhácskákat csomagoljak neki, vagy unisex is lehet, erre is azt mondta neki mindegy. Nem nézeget babaágyat, kádat pelenkázót, semmit.
Nem tudom beleérezni magam a helyzetébe, én úgy érzem hogy nem is várja ezt a babát. Szeretném kérdezni, hogy van olyan aki szintén egyáltalán nem foglalkozik ezekkel a külsőségekkel de attól még tiszta szívből várja a babáját?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!