Kis könyv kiadás?
Én lassan 20 hónapja voltam terhes, de ott ültem másfél órát a védőnőnél.
Olyan volt a szitu, mintha még a bankszámlaszámomat is megkérdezné ... Elmondott egy csomó mindent, amit tudnom kellett volna, de úgy hadart és érthetetlenül beszélt, hogy azután egyből utána olvastam a neten. Akkor találtam rá erre az oldalra is.
Ezek után a védőnő számomra havi 1× létezett és itt kerestem megoldást a kérdéseimre (pl. babafelszerelés, ilyesmi).
Ja, és én kaptam vagy 8 oldalnyi beutalót .. még a nem létező prosztatavizsgálatra is elküldtek szerintem :DDD
célszerű közölnöd vele, hogy 2. gyermekedet várod, de általában már az elején a személyes adatok után rákérdeznek erre. Ilyenkor kérik az első gyermek születését (ált. kiló+centit is), milyen módon született, hol, stb...
Ha értelmesebbik védőnőt fogsz ki, akkor nem dumál annyi felesleges "baromságot", hanem egyből a lényegre tér.
Mindhárom terhességnél másik védőnőm volt.
Elsőnél a könyvkiadás vagy egy óra volt, annyit dumált a védőnő.
Másodiknál kb 15-20 perc.
Harmadiknál kb 5 perc volt az egész. Kint a folyosón, még a rendelőbe se mentünk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!