Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes megvenni...

Szerintetek érdemes megvenni egy 70x140-es gyerekágyat?

Figyelt kérdés
A lányomnak lenne, 2 év korkülönbséggel születik nemsokára kistesója, és pár év múlva tervezünk még egy babát. Így ki lehet használni egy ilyen ágyat, vagy akkor is érdemesebb nagyobbat venni?
2012. jún. 13. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom 2 éves volt mikor megtudtam hogy ismét babát várok. Mi normál méretű ágyat vettünk neki (90*200)Így elég egyszer megszoknia az új ágyat és nem kell 2-3 évente másikat venni. Igaz, hogy egy nagyobb, jó minőségű ágy drágább, de abból akár férjhez is mehet. :-)
2012. jún. 13. 16:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintetek kb 20 évig használhatóak a ma gyártott, közepes árú ágyak?
2012. jún. 13. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi is nagyot (90x200) vettünk, mikor a fiam másfél éves lett. A Jysk-ben a Sissel ágykeret 9900 Ft, olyat vettünk. Itthon volt ágyrácsunk és matrac is (az is Jysk-es, Gold F70-es). Szerintem sokáig fogja bírni.
2012. jún. 13. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!