En 27 evesen azt erzem, hogy nem vagyok ra erett, es nem is leszek, mert tul nagy felelosegnek tartom, es egyenlore nem erzem, hogy a szemelyes eletemmel teljesen elegedett vagyok. Nem is kell szerintem mindekinek gyerek, csak aki nagyon akarja, ha csak azoknak lenne akik tenyleg vagynak ra es erettek is, ez egy sokkal boldogabb vilag lenne.
2012. jún. 13. 13:57
12/17 anonim válasza:
Ez egyénfüggő.Valaki 20 évesen,van aki,25,van aki csak 35.
Én elvégeztem az egyetemet,dolgoztam 2 évet,és most 38 hetes kismama vagyok.Ja,és közel 27 éves vagyok.
2012. jún. 13. 14:01
13/17 anonim válasza:
Én 26 éves srác vagyok, de egy csöppet sem érzem, hogy gyereket tudnék vállalni, jelen esetben meg sem fordul a fejemben, semmi pénzért sem szeretnék. Én még mindig a buliból-buliba éjszakákon át tartó tivornyákat favorizálom, a kettő meg nem fér össze és mondom őszintén, hogy nem is várom, mert most tökéletesen érzem magam. :) Persze ettől függetlenül lehet, hogy egyszer eljön majd az idő amikor másképp fogok gondolkodni, de nem sürgetem abszolút. :)
2012. jún. 14. 11:43
14/17 anonim válasza:
Attól függ. Ahyog többen is már mondták, egyénfüggő. De ha gyereket akarsz min.20, max. 30 évesen csináld. A későn született gyerek egészségtelenebb lesz, meg csúnyább, butább, mindenféle hibája lehet.
2012. jún. 14. 20:02
15/17 anonim válasza:
Utolsó, hogy lehet ekkora ostobaságot írni? Hogy aki később szül annak a gyereke butább, rondább stb lesz? Te jó ég. :D Te hol élsz ? Biciklibelsőben? Mert ott lehet még ez a tévhit él. 30 alatt tán nincsenek betegesebb gyerekek és csúnyák? Ez tényleg úgy gondolod ezen múlik, ki hány évesen szül? XD
Az én hugomat anyukám 38 évesen szülte. Nagyon szép ,fejlett baba volt és most 16 évesen mondhatom egyre szebb lány és köszöni egészség terén is minden a legnagyobb rendben.
2012. jún. 15. 11:58
16/17 anonim válasza:
Tényleg,nagy baromságot írtál utolsó előtti válaszoló.
Engem anyukám 38 évesen szült,és egészséges vagyok,lekopogom
Nem hiszem,hogy buta vagyok,tavaly diplomáztam angoltanárként.Szépségről nem ítélkezem,de nem hiszem,hogy
olyan csúnya lennék,mint a világháború.
2012. jún. 15. 12:07
17/17 anonim válasza:
Szerintem, ez csak rajtad múlik. A helyzetekhez való alkalmazkodás a legfontosabb,az hogy eltudod képzelni magadban hogy mi mindent csinálnál jól, az még nem jelenti azt hogy jól is fogod csinálni.A lényeg csak az hogy ha még felmered tenni magadnak a kérdést hogy érett vagy e már a gyerek vállaláshoz, akkor már majdnem a célnál vagy, de van még valami amin javítanod kellene, és ha ezt megtalálod, nincs akadálya annak hogy gyereket vállalj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!