Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor lesz az ember annyira...

Mikor lesz az ember annyira érett, hogy gyereket tudjon vállalni?

Figyelt kérdés

2012. jún. 13. 13:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Változó! Van aki korábban felnő erre a szerepre, van aki soha! Kell, hogy rendelkezzen felelősséggel, türelemmel, megértéssel és még sorolhatnám

36 hkm

2012. jún. 13. 13:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél a pont. Valaki 40 évesen is alkalmatlan, valaki 20 évesen is érett a szülői szerepre.

29 hkm

2012. jún. 13. 13:27
 3/17 anonim válasza:
100%
csatlakozom az előttem szólóhoz!Ezt nem lehet csakugy eldönteni, hogy elmúltál 20 és tessék, érett vagy...ember- és személyiségfüggő.
2012. jún. 13. 13:27
 4/17 anonim ***** válasza:
16%
Akkor ha már össze-vissza felcsinál részeg ribiket a discokban! :DDD
2012. jún. 13. 13:30
 5/17 anonim ***** válasza:
ezt mindenkinek éreznie kell! és ha eljön a Te időd, fogod is. mindenkiben van egy egészséges önzőség, ami nem abból áll, hogy csak én, csak én, hanem hogy végső soron mi a jó nekem. na, ha gyereket vállalsz, akkor ez megszűnik és csak azt fogod tenni, ami a legjobb a gyereknek, akár önmagadat is feláldozva. egyszer olvastam valami olyasmit, hogy anyának lenni egyet jelent azzal, hogy vállalod, hogy egy életen át a testeden kívül dobogjon a szíved. és szerintem ez nagyon igaz! :)
2012. jún. 13. 13:35
 6/17 CyberSniper válasza:

Amikor a párjával úgy érzik, hogy képesek hátralévő életükben mindent megadni a gyereknek ( főként érzelemre,figyelemre,kedvességre,következetességre értem... )

+gyakorlásképpen nevelj kutyát!

és ha már a kutya nevelés is sok/rosszul neveled és hülye/beteg/rendetlen lesz, akkor 1000%,hogy még nem vagy kész a gyerekre!

2012. jún. 13. 13:36
 7/17 anonim ***** válasza:

Én 21 vagyok, van egy 5 hónapos tündéri kisfiam. Párom 29 éves, 6 éve vagyunk együtt. Nem terveztük a babát, becsúszott, de nagyon örültünk neki, és mindketten tudtuk, hogy igen akarjuk Őt!

Változó ki mikor érik meg a szülői feladatra. Ismerek olyat, aki 32 éves létére még bulizik, esze ágában sincs gyereket szülni, és van olyan velem egykorú, aki irigykedik rám, hogy ilyen fiatalon anya lettem, és az illető is nagyon szeretne babát, csak még nem elég komoly a kapcsolatuk a barátjával. Szóval ez is egyénfüggő.

2012. jún. 13. 13:40
 8/17 Tojasleves válasza:
46%

lehet valaki érett már 20 évesen, ha anyagi biztonsága nem garantált a gyermeknek, ne vállaljon.

Szigorúan magánvélemény.

Bár én is szeretnék gyereket, de albérletbe, ilyen biztos állás mellett nem merném bevállalni.

2012. jún. 13. 13:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 voltam az első kisfiamnál és úgy érzem h következetes és viszonylag jó Anyuka vagyok.Már 4 éves a nagyobbik fiam a pici 2.de ismerek olyan Anyát aki 36 évesen szült is "rettenetes" Anya.:S
2012. jún. 13. 13:45
 10/17 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Én 23 évesen éreztem úgy, hogy elérkezett az ideje ,a férjem még 40 évesen sem érett meg rá...
2012. jún. 13. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!