Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Menstruálok,3 éves lányom...

Menstruálok,3 éves lányom mindig, mindenhová követ és kérdez. Mit mondjak neki erről, ha látja, h mit csinálok? Kizárni nem tudom a fürdőszobából.

Figyelt kérdés

2012. jún. 12. 21:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%
Ez elég gusztustalan azért, senki előtt nem cserélnék tampont, még a saját lányom előtt sem. Ok pisilsz amikor bent van, arra még azt mondom oké de nem igaz hogy egy 3 éves gyerek nem bír ki két percet!
2012. jún. 13. 10:36
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

Nekem a kisfiam volt aki mindenhovà követett , de én nem bàntam, nincs semki szégyelnivalóm a gyerekem előtt. Egyszer Ő is lesz felnőt és lesz baràtnője is aki nyilván menstruàlni is fog. Majd akkor érezze kellemetlenül magàt?

Akkoriban elintéztem annyival hogy anya menstruàl és hogy minden nő havonta ugyanígy vérzik.

Most tíz éves mindenről jól felvilàgosított gyerek.

Az én nevelésem ilyen.

Simàn megnézek vele egy dokumentum filmet a drogokról hogy felvilágosultabb legyen. Ès mnden kérdésére őszintén válaszolok az élet bàrmely területéről legyen szò.

2012. jún. 13. 11:00
 13/20 anonim ***** válasza:
20%
Na így kell ezt csinálni, ahogy a ma 11:00-ás válaszoló!
2012. jún. 13. 11:50
 14/20 anonim ***** válasza:
29%

Komolyan kiakadok némelyik válaszon, mi szégyellni valótok van a saját gyereketek előtt? Miért akkora baj, hogy bejön a gyerek az anyja után a wc-be? Ez nem azonos azzal, hogy egész nap az anyja nyakán csüng.

Ajtórács egy 3 évesnek? - Na ez a nagy baromság!

Nálunk a wc a fürdőszobában van, a lányom akkor jön utánam, amikor akar, neki természetes, és nekem is. De sokszor van hogy ő küld ki engem a fürdőből, amikor egyedül akar pisilni, de máskor meg kéri hogy jöjjek vele. Már látta a tamponomat is, ha majd egyszer megkérdezi hogy miért kell, akkor majd elmondom neki az igazat.

Ha nagyobb ovis lesz, 5-6 éves, akkor meg már "divat" lesz a barátnőjével együtt wc-re menni, akkor ez is beteges?

2012. jún. 13. 13:16
 15/20 anonim ***** válasza:
12%

11 òrás válaszoló vagyok

Lepontozhattok nulláiig az sem érdekel!

De legalább nem lesz visszamaradott a fiam.

Akik lepontoztak le merem fogadni, hogy még mesztelenül sem lát titeket a gyerek, mert még meglátja hogy mi van a lábatok közt.

Ilyen kisgyerekekből lesznek a prűd felnőttek.

2012. jún. 13. 14:02
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

ma 14:02

Első válaszoló voltam. Speciel mi naturisták vagyunk, lát minket a gyerek meztelenül eleget, mert egész nyáron nudistrandokra járunk. De a WC nálunk magánügy, legalább ott hadd legyen nyugodtan. Szeretkezni sem szoktunk előtte, mert ez kettőnk intim dolga, pedig az is természetes, legalább annyira, mint az evés vagy a pisilés. A maszturbálásról már nem is beszélve. De nem gondolom, hogy az ötéves gyerekemnek el kellene szabatosan magyaráznom, hogy mi a menstruáció, és a fenéktörölgetésemhez sem szükséges asszisztálnia.

És ettől nem lesz sem retardált, sem frigid.

2012. jún. 13. 15:11
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
sosem láttam anyámékat pucéran,se wc-n. mégis egészséges felnőtt lettem. szóval va ami a gyerekre tartozik és van ami nem. ez speciel nem
2012. jún. 13. 15:30
 18/20 anonim ***** válasza:
14%

Èljenek a konzervatív emberek!

Ha öreg és tehetetlen leszel ( ne adja isten) akkor szerinted ki fogja kitörölni a seg....t?

2012. jún. 13. 15:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Rossz irányba megy a vita.:-(

Jólnevelt emberek általában magukra csukják a wc-ajtót, ha nincsenek egyedül. Nem hinném, hogy nevelő célzattal törölgetné bárki is a fenekét vagy húzgálná a tamponját a gyerek előtt. És azt sem gondolom, hogy van olyan elvetemült nőszemély, aki oda is magával hurcolná a gyereket, csak hogy szem előtt legyen. A kérdés arra vonatkozott, hogy mi történik akkor, ha a gyermek véletlenül ránk nyit, és meglátja a tampont/betétet/véres vécépapírt. Nyilván mondunk valamit, a gyerek értelmi szintjének és ismereteinek megfelelően, amely utóbbi egy hároméves esetében a nullával egyenlő. A kérdés az volt, hogy pontosan mit is reagálunk ilyenkor.

Ennek semmi köze a meztelenkedéshez, a konzervativizmushoz és egyebekhez.

2012. jún. 13. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:
64%

Ez néző pont kérdése ki mit tart elfogathatónak és megengedetnek.

Mennyivel nehezebb egy olyan kislánynak szembesülnie a menstruàcióval akinek a szülei úgy vélik nem tartozik a normális felválalható dolgok közé a családban.

2012. jún. 13. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!