Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák mit szóltok épp...

Mizuzizu92 kérdése:

Anyukák mit szóltok épp néztem a híradót, hogy mennyi tehetetlen gyerek éhezik, megszakad a szívem mikor látom ezt? . üdv 20/l 30hkm

Figyelt kérdés
Borzasztó hogy mennyi kisgyerek él szegénységben mikor látom mindig elsírom magam, mondjuk én is éheztem , de ez arra tanított az élte hogy spóroljak legyen takarékom.
2012. jún. 11. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
miaz a 30hkm
2012. jún. 11. 19:05
 2/14 anonim ***** válasza:

30 hkm-30 hetes kismama.

Amúgy szerintem ugyanazt a riportot néztük, mert én is nagyon elborzadtam.:) Hogy 1 szelet vajas kenyérre telik, meg néha jut rá egy szelet párizsi.

Bezzeg a képviselők, állami vezetők milliós fizetéseire, végkielégítéseire van keret!:(

2012. jún. 11. 19:14
 3/14 anonim ***** válasza:
30 hkm=30 hetes kismama
2012. jún. 11. 19:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Elvből nem nézek híradót, már csak az ilyenek miatt!
2012. jún. 11. 19:15
 5/14 A kérdező kommentje:

igen egyértelmű hogy 30 hetes kis mama

Durva hogy azt az adót amit bevezettek az rosszabb lett a kevesebbet keresőknek , de a többet keresőknek meg jóformán megtakarítás, a képviselőknek meg plusz.

igen azt néztem és mikor láttam a kisgyereket hogy belenézett a kamerába , akkor sírtam el magam .

Soha nem néztem híradót de mióta várom a babámat , azóta érdekel hátha van olyan benne ami érinti öt is .

2012. jún. 11. 19:19
 6/14 anonim ***** válasza:
12%
20 évesen tese sieted el
2012. jún. 11. 19:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem te már inkább 20N vagy. :) Az ilyen riportok mindig felkavarók, de terhesen... Én még a természetfilmeken is tudtam bőgni... Meg úgy bármin. Én mindig az éhező gyerekeknek szoktam adni az adóm 1%-át, sajnos többet egyelőre nem tudok tenni értük. Az iskolában, ahol dolgoztam, nagyon odafigyeltünk arra, hogy mindegyik gyerek egyen, az is, amelyik nem tudta befizetni a menzát. 26N
2012. jún. 11. 19:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem kell a megjegyzés jo?? köszönöm
2012. jún. 11. 19:35
 9/14 A kérdező kommentje:

Igazadvan Kedves utolsó Nö szoval eltudom dönteni kedves utolsó előtti hogy mikor is szeretnék babát !

Utolsó ez nagyon nagyon jó dolog becsülöm ez ilyen borzasztóan jó embereket

2012. jún. 11. 19:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Sajnos a nagy részük sokadik gyerek a családban.

Ott, ahol még egy gyerek is sok!

A gyerekeket sajnálom, a szülőnek meg el kellene gondolkodnia!

2012. jún. 11. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!