11/27 anonim válasza:
Nekem semleges.Nem extra,nem kihívó.De a lányomnak semmiképp nem adnám.Számomra öreges,nem tudnék egy kislányt elképzelni Anitaként.Viszont felnőttnek egy elfogadható név.
13/27 anonim válasza:
15 éves osztálytársam erre a névre hallgat, úgyhogy számomra nem hangzik öregesen.:D Se jó, se rossz, 10es skálán 5öt ütő, semmilyen.
14/27 anonim válasza:
Nekem tetszik,ráadásul lányom ovónéniét is így hívják és nagyon kedves nő.Én sajnos emberekhez kötöm a nevet.
15/27 anonim válasza:
Hát nekem kapásból 4 Anita ismerősöm van és majdnem én is az lettem :D de végül Erika nevet kaptam ami igazából hasonlóan régi ,gyakori név mégis örülök ,hogy nem Anita lettem. Amúgy szép hangzása van, de én már ilyen nevet nem adnék a lányomnak a sajátomat sem :)
16/27 anonim válasza:
Szép név, az Anna spanyol becézője, pont, hogy kislányokhoz illik. Mitől lenne régi vagy öreges? Inkább, mint a Liák, Leák, Jázminok.
Egy név sokszor válhat divattá. Én Dorottya vagyok, ez a név a középkorban nagyon gyakori volt, aztán szinte eltűnt, a 70-es, 80-as években újra gyakori lett.
17/27 anonim válasza:
Na, ide is utat törtek a leértékelő barmok...
18/27 anonim válasza:
Számomra is közömbös az Anita név.Se nem szép se nem csúnya éppen ezért nem is adnám a gyerekemnek.
19/27 anonim válasza:
Több Anita nevű ismerősöm van, akik számomra mind szimpatikus, pozitív emberek 20-30-as korosztályból, ezért a név hallatán jó érzés tölt el.
Azonban önmagában ez a név nekem nem annyira tetszik, pl. a gyerekemnek biztosan nem adnám.
Kisgyerekek között szerintem manapság nem gyakori, a gyerekeim bölcsis csoportjában nincs ilyen nevű kislány és ismeretségi körben sincs (10 év alatt).
20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 12. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!