Egy nagy tömegeket vonzó rendezvényen - Budapesten pl. egy gyereknap, margitszigeti program, Gyerekszigeten rendezvény - látókörödön kívül engeded 8 éven aluli gyerekedet?
Úgy gondolom, hogy: ő mint nagy ottmarad/odamegy kézműveskedni, míg te a kisebbel koncertet hallgatsz, és mondod, hogyha végzett, menjen utánatok.
Vagy te sorban állsz valamiért, amíg ő elmegy pl. falat mászni.
Igen,mivel nekünk ilyen őrző-követő rendszerünk van: [link]
Ehhez(a szülői egységhez) több "óra"-vagyis gyerek-hozzárendelhető(mindkettő gyerekünknek van).Ezt csak Te tudod levenni róla-a szülői egységben van,amivel ki lehet nyitni-és olyan távolságra állítod be,ami Neked megnyugtató.Mi ezt használjuk ha elmegyünk bevásárlóközpontba,vagy külföldre(repülőtéren is tett már jó szolgálatot számunkra)
Nem, kizárt dolog!
Annyi minden történhet, amit az életben nem bocsátanék meg magamnak! És itt most nem arról van szó, hogy a szoknyám szélét kell fognia egész nap és nem csinálhat semmit egyedül. Csupán annyi, hogy a szemem mindig rajta tartom, de nem azért mert benne nem bízom, hanem a többi ember miatt.
Pl. ha valami miatt kitör a pánik és én nem vagyok a gyerekem közelében, akkor mi lenne? Belegondolni is szörnyű...
Ez az őrző-követő rendszer tök jó dolog, de akkor sem helyettesíti a szülőt. Szerintem igazából arra jó, hogy ha esetleg mégis szem elől tévesztik, akkor segít megtalálni. De attól a "csúnya bácsik" a gyereket még ugyanúgy felkaphatják és elkábíthatják, az órát meg eldobják, a szülő meg majd pislog...
Tudom-tudom, most jól le leszek paramamizva, meg a föld alá pontozva... :)
4. vagyok.
Kedves 2. válaszoló!
A kérdés így szólt: "...látókörödön kívül engeded 8 éven aluli gyerekedet?", te pedig úgy kezdted a válaszod, hogy igen, ezért feltételeztem :)
Viszont figyelmetlenül olvastam a többit, mert egyből a linkre kattintottam, ugyanis már régóta szemezek én is ezzel a kütyüvel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!