A Tri-regol tabletta milyen mellékhatásokat okozott nektek?
ez nagyon régi fogamzásgátló tabletta hihetetlen,hogy még mindig felírják.
én 15 évesen kaptam mert nem tudtam menstruálni egy betegség miatt.
3 hónap alatt 20 kg-t híztam.
és valószínűleg a tri regol nagy hormontartalmának köszönhetem,hogy most amikor már védekezés céljából szednék gyógyszert még a legkisebb hormontartalmút sem tolerálja a szervezetem,pedig még a nuvaringet is kiprbólátam.
19L
Nálam semmi negatív,kb 6 éve szedem,ez alatt egyszer tartottam szünetet: na akkor teli lettem pattanásokkal meg mitesszerekkel és vizesedtem rendesen.
Amúgy nincs vele gondom.
Amíg szedtem, éveken át, látszólag nem okozott semmi gondot. Nem híztam, nem fogytam, bőröm szép volt, menstruációm napra pontos és problémamentes, fájdalommentes volt (előtte nagyon görcsöltem és minden hónapban nagyon sok vért veszítettem).
Viszont a gyógyszer abbahagyása után nem tudtam spontán teherbe esni, és végül csak évekkel később, lombikkal születtek gyerekeim.
A gyógyszer és a meddőség közötti összefüggést nem sikerült kimutatni és bizonyítani, ezt szeretném leszögezni, de szerintem lehet közte összefüggés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!