Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lenne ha mostantól senkit...

Mi lenne ha mostantól senkit nem érdekelne a lepontozás?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
Jajj Én annyira feltudom huzni magam rajta..a lehető legjobb szándékkal válaszolsz valami tök "ártalmatlan" kérdésre mint pl a ultkor vmi kérdés volt hogy ki hány kávét iszik..erre valami agyoniskolázott ráérős számomra érthetetlen okokból lepontozott boldog boldogtalanat tökmindegy hogy hány kávét ivott a szerencsétlen válaszoló.. Én nagyon kibukok rajta ha igazságtalan és nem megalapozott... de megprobálok csatlakozni a klubbhoz!:) végülis ha megszünik a háborgás az értelmetlen lepontozások miatt akkor a lepontozo is más szórakozás után néz majd:)
2012. jún. 9. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is hülyeség, főleg mert értelmes beszélgetés helyett azon megy a huza- vona, hogy kit miért pontoztak le. Holott szerintem a kérdezők joga lenne eldönteni, hogy melyik tanácsot/ választ fogadják meg vagy gondolkodnak el rajta, nem azoké, akik "bosszúból" vagy szórakozásból nyomkodják a gombokat.
2012. jún. 9. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy lenne a jó, hogy csak a kérdező tudna pontozni, hiszen ő el tudja magában dönteni, hogy a kérdésére a válasz mennyire volt hasznos. A többiek néha bosszúból pontoznak, mert mondjuk nem osztod a véleményüket.
2012. jún. 10. 09:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Kiírtam egy új kérdést, mert engem is bosszant, ami megy itt. Hogy lehetne javítani a GYIK pontozási rendszerén? Örülnék további ötleteknek, talán egyszer változna valami!

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__3093735-..

2012. jún. 20. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!