6 hetes kontroll után visszatérhetek a tamponhoz, és hordhatok már tangát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 14:07
1/5 anonim válasza:
Ha megy a tamponfelhelyezés, persze. És ha olyan az alakod, miért ne vehetnél fel tangát?
2/5 anonim válasza:
Máris menstruálsz? Ha még tisztul a szervezeted, nem ajánlott a tampon, ha már abbamaradt a szülést követő tisztulás és megjött, akkor használhatsz tampont, nekem ezt mondta a dokim. Szerintem tangát is használhatsz, ha mindent rendben talált.De ezt miért nem tőle kérdezted meg?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem még nem menstruálok, majd ha.. :-)
Tőle is megkérdem 3 hét múlva csak gondoltam érdeklődöm mik a kilátások :)
2012. jún. 7. 15:03
4/5 anonim válasza:
Szülés után hat hétig véreztem, egy hét szünet után pedig megjött a menstruációm. A doki azt mondta, hogy ne használjak még tampont. Nehezen viseltem hat hétig a betéteket, ki nem állhatom, így a rendes menstruációnál már tampont használtam. Sűrűn cseréltem, minden rendben volt. Ja és a tangával ugyan ez volt a helyzet!
5/5 anonim válasza:
Ha nagyon sűrűn szoptatsz, akkor hónapokig nem fogsz menstruálni. :)
Sok-sok előnye van a szoptatásnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!