Szülés után hat hónappal is nagyon daginak érzem magam. Mit tegyek?
Ami szerintem neked segítene az a sok mozgás.Vagy iratkozz be egy fitness klubba és amikor a férjed otthon van,akkor kicsit kapcsolódj ki és tornázz egy jót.A diétás étrenden nem is tartom jó ötletnek.Mondjuk arra odafigyelhetsz,hogy sok zöldséget, gyümölcsöt fogyassz,meg este 6 után már ne nagyon egyél.
A biciklizés is tök jó,meg a futás és az úszás is.Nem lesz rohamos a fogyás,de nem si azt szeretnéd.Aztán ami még anyának bevált szülés után az a Calanetics(lehet kapni könyveket,amik baromira jól leírják a gyakorlatokat), kamasz koromban én is csináltam,és tényleg szépen formál.Arra gondoltam én is,hogy majd szülés után azzal hozom formába magam,mert biza én is felkaptam néhány kilót így a 3. trimeszter végére.Az úszás állóképességet ad,ami szontén nélkülözhetetlen,ez kiegészítve egy kis tornával remek lesz.és tényleg figyelj oda a kajára,de csak annyira,hogy kerüld a gyorséttermek olajos szarjait,meg az édességbevitelt se vidd túlzásba,és sok gyümi,amit így nyáron könnyű berattani,lassan itt az eperszezon:)
én 62kg vagyok de én is fogyni akarok
én 56 szeretnék lenni de nekem is jelen van a cvsoki meg az éjszakai evés
pl én az éjszakai evéstől hiztam .én biciklizem napi fél orát meg 5 után nem ettem és heti 4 kg ot fogytam.
dee persze azota visszaszedtem
Szia,
Nem tudom, hogy mekkora a lakásotok, de az elliptikus trinare egy jó megoldás lenne.Mivel síelő mozgást végzel, szinte suhansz, persze napi 15 percel kezd el és amikor már nagyon megy mondjuk minden másnap egy óra, akkor már beiktathastz minden másoidk 10. perben 10 perc jobbra-balra fordulást is.Ez jót tesz a derekadnak és a hasadnak is.Hidd el, hamar hozzászokik a tested eleinte nagyon nehéz lesz még a 15 perc is de ez így normális.Én még be is tekertem magam előtte, vagy érdemes venni egy izzasztó biciklis gatyát..azt hiszem 6000 ft ért lehet ezt a gatyót kapni.Jó ideje nem művelem, mert állapotos vagyok, majd hogyha szopiztattam akkor újra elkezdem.Az az előnye, hogy feszesen fogysz tőle, és nagyon jó lessz az állóképességed is.Zenét hallgass közbe úgy jobban megy az idő.
Második válaszoló Én 64ről szeretnék 55 re fogyni tényleg 4kg-t fogytál egy héten?
Pontosan hogyan csináltad?
Én nem szeretném visszaszedni de nem is fogom ha folytatom a diétát és a mozgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!