Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a járás...

Mi a véleményetek a járás segítőről? Ti vettetek? Nem borul fel vele a baba?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nekünk volt és szuper volt.

habár nem állandáon volt elötte, de miután már próbálkoztt lépdelni, akkor adtam elé, és tolta egy kicsit majd egyedül kezdett járni. feldöni nem tud vele.

2012. jún. 6. 13:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem vettem kisfiamnak,egy kisautója van amit lehet tolni,is a bútorok mellett ment,mégis 6 hónaposan felállt,8 hónaposan mindenbe kapaszkodva,autóját tolva lépegetett,10 hónaposan már lépegetett egyedül,és 11 hónapos kora óta megy,nagyon jó az egyensúlyérzéke,már szalad 13 hónapos
2012. jún. 6. 13:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekünk volt, jó nagyokat esett vele szegényem. A zenélő részét imádta, nagyon sokat játszott vele. De nem jött be a dolog neki. Anélkül tanult meg járni, és amikor már stabilan ment, akkor néha tologatta. De akkor is volt, hogy megbotlott benne, így inkább eladtam.
2012. jún. 6. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Én nem vettem,mert mire észbe kaptam már szaladt a kislányom!:)))

Alig 10hónaposan egyedül járt,és 1évesen már szaladt.

2012. jún. 6. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Vettem, mert addig a kisfiam a porszivot tologatta, az viszont karcolta a padlot. Azutan vendegsegben voltunk, ott jatszott egy fajtaval, ami tenyleg szuper volt es nagyon tetszett neki, igy olyat vettem. Akkor volt nyolc honapos, het honaposan allt fel es utana kezdte is tologatni a porszivot, azutan meg a jarassegitot. 11 honaposan mar stabilan ment, de a jarassegitovel meg utana is sokat jatszott, majd a kisebbik gyerek is sokat hasznalta. Szoval abszolut megerte megvenni.
2012. jún. 6. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Es nem, egyik sem borult vele.
2012. jún. 6. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:
8 hónapos volt a fiam amikor megvettük. Nagyon szereti. Nem borúl fel vele. Ügyesen áll fel bele kapaszkodva ha nincs megtámasztva akkor is. Zenélő részét meg imádja. Most 9 és fél hónapos, úgy látom jól ki fogja használni.
2012. jún. 6. 13:59
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Ti milyet vettetek?

Ezek jók szerintetek?

[link]

[link]

2012. jún. 6. 14:09
 9/11 anonim ***** válasza:
szia nekünk a Fp víziló volt és nagyon szerette az els gyerek-a második nem tudta használni,mert a nagy nem engedte de amúgy szuper volt..de csak járni jó vele..vagyis tolni.Ülni rajta nem.
2012. jún. 6. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekunk v-tech first walker, steps, vagy hasonlo nevu volt.

Minosegre elso osztalyu, nem tul finom hasznalat mellett ket gyerek utan meg hibatlan allapotban adtam tovabb. A jatekpanel valtozatos es kellemes hangszinu rajta, ket hangero van, tehat szulokimelo. Es a panel leveheto, a masodik babankhoz mar pici koratol oda tudtam rakni es szorakoztatta vele magat. Majd mindjart probalok egyet linkelni.

2012. jún. 7. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!