Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 évig otthon 1 gyerekkel....

4 évig otthon 1 gyerekkel. Normális ez?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki így volt? A helyzet az, hogy külföldön élünk, 4 éves kortól mehetnek a gyerekek állami intézménybe. Előtte csak államilag támogatott bölcsik, ovik vannak, ami a férjem magas fizetése miatt (nyilván kevesebb a támogatás, ha magas a fizetés) nagyon drága lenne. Ha beadnánk 2-3 évesen, kb. annyiba kerülne, amennyiért én munkát kapnék, talán egy kevés maradna a fizetésemből. Anyagilag tehát nem érné meg. De 4 évig itthon legyünk? Vannak játszócsoportok, heti 1-2 alkalom, fél nap. Elég az? (Egyébként az is baromi drága) Társaság-kedvelő másfél éves a fiam egyébként.
2012. jún. 5. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem aza véleményem,hogy 2-2,5 korban is már jó ha a gyerek megy társaságba,iszonyat hosszú idő 2-2,5 év is otthon,és abban a korban is már igényli a társaságot,persze ha vannak testvérei nyilván jobb helyzetben van.Az én 13 hónapos fiam szomjazza a vele egykorúak társaságát,tényleg imád gyerekek és más emberek között lenni,szeptemberbe megy is bölcsibe akkor lesz kb 17 hónapos,várnék vele 2 éves korig,de nem tehetem gyakorlatra kell mennem,de szerintem előnyére is fog válni,sok kisgyerek egymást fejleszti.

4 év borzalmasan sok idő,nem túl jó rendszer szerintem,hogy addig otthon legyenek az anyával,szerintem az anyának is sok,és a gyereknek is és nem származik belőle előnye,nem tudom mit tudnál csinálni,kéne neki a heti 5 nap gyerektársaság,nem otthoni környezet .Gondoljátok át,mi éri meg beadjátok,visszamész dolgozni,4 évesen meg átviszitek az állami intézménybe,és akkor te sem vagy otthonra bezárva és a kisfiadnak is lesz társasága,még ha kevés fizetésed is marad,még mindig több,mint ha csak a férjed keresne,és a kisfiadnak is jobb lenne.Szerintem gondoljátok át mi a fontosabb.

2012. jún. 6. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!