Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem életbevágó, sőt már már...

Nem életbevágó, sőt már már hülye kérdés. Ha játékkonyhai kislapát és kiskés lennél hová bújnál el?

Figyelt kérdés

Már egy hete 2lapátot keresek a lakásban, de már lövésem sincs hol keressem.

A gyerekek se tudják hová tették, mára a kiskés is lelépett. Ti ha játékok lennétek hová bújnátok?

2012. jún. 5. 19:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk már landolt játék a videóban, a mélynyomón lévő lukban találtam meg a cumiját, és mikor azt megtaláltam még a télire eltett kekszet és babapiskótát is felleltem :)
2012. jún. 6. 10:33
 22/24 A kérdező kommentje:

:) Már csak két cucli bujkál, az egyik lapátot az ágyban leltem meg, de úgy beszuszakolva. Nem is értem hogyan tudták oda eltenni, alig tudtam kivenni, most már tudom az ágyon ott van rés:D

Nálunk is vannak nagyon eltűnt dolgok: fiam kocsicipőjének csak a fele van meg, amikor meglátta elkúszott a párral, de csak a fele lett meg, azóta pedig volt már bútortologatás is, de nem tudjuk merre lehet, férjem ezüst karikagyűrűje is elvándorolt, de a konzervnyitó is volt már körözés alatt. Rendszeresen találok pénzt a nyomtatóban(240ft a rekord- csak azt tudnám, honnan szerzik be:D). Hihetetlen a leleményük:D

2012. jún. 6. 10:55
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Asszem a második vagyok...a télire eltett nasin jót nevettem. Kismókus de aranyos lehet.

Bizonyára megnézted, de alsó szekrény ruhák közé tudnak még apróságokat elrakni...én ha kérdezem a lányom akkor eszméletlen ártatlan szemmel tud nézni és közli...nemtudom, elveszett, talán apuka elrakta. Na ja :D ha nála keresi akkor persze anyukára fogja :D :D :D

2012. jún. 6. 11:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt tudnám, már megint miféle eszement pontoz le értelmes, normális választ írókat. Az ilyen inkább vegyen egy bokszzsákot és azon vezesse le az idegbaját, ha kérhetem a többiek nevében. Köszönöm.
2012. jún. 6. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!