Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem életbevágó, sőt már már...

Nem életbevágó, sőt már már hülye kérdés. Ha játékkonyhai kislapát és kiskés lennél hová bújnál el?

Figyelt kérdés

Már egy hete 2lapátot keresek a lakásban, de már lövésem sincs hol keressem.

A gyerekek se tudják hová tették, mára a kiskés is lelépett. Ti ha játékok lennétek hová bújnátok?

2012. jún. 5. 19:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Az igazi evőeszközök is csekkolva, sajna nem ott bujkálnak.

Nálunk most van fűtésszerelés, és két baromi luk van a falban a csövek helye, rendszeresen onnan szedegettem ki az egyik csavargó lapátot:)

2012. jún. 5. 20:28
 12/24 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ, mennyi idősek a gyerekek, az én fiam még csak másfél éves, ezért ha előle kellene "bujkálnom", a következő helyekre "mennék":

- tévéállvány mögé

- szemetes mögé

- kanapé párnái mögé

- wc-ben (bár ezt gondolom, észre vettétek volna :D)

- gyerek számára elérhető konyhaszekrényben, ahol minden mást tart az ember

- krumplik közé

Sok sikert, írj, ha megvan. :)

2012. jún. 5. 20:30
 13/24 anonim ***** válasza:
67%
ez aranyos kérdés,na meglett a kés is?
2012. jún. 5. 20:33
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
Ágy, vagy fotel alá nem tud becsúszni? Nekünk minden ott szokott lenni:)
2012. jún. 5. 20:46
 15/24 A kérdező kommentje:

Most végignéztem megint mindent, egyedül a kanapét nem tudom fel emelni, de kb ezek szublimáltak, olyan érzésem van. Még a tatyókat megnézem pluszban, hátha oda bekerültek, de én kezdem feladni:) Ill most jutott eszembe, hogy a szekrény aljába, mintha a függönnyel játszottak volna abban az időben.

De rejtély, hogy el tudnak tűnni ezek a vackok, utána meg megy a sírás értük.

2012. jún. 5. 20:57
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
Én a múltkor égre földre keresetem a bubifújót, a fiam nem hagyott békén fújni akart, de sehol nem találtam. Aztán egyik nap főztem és egy konyhaszekrény mélyéből előbányásztam egy keveset használt fazekat, hát abba bújt el, több más "értékes" kis csecse becsével együtt. Oda száműzte őket a lurkó! :))
2012. jún. 5. 21:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDD

Nalunk is tunnek el dolgok, sot valami a mai napig nem kerult elo: az en fel par szandalom:DDDD, lassan masfel eve keresem.

Ha a lanyomat kerdeznem hova rakja el oket, akkor a kovetkezo "erdekes" helyekrol kerulnenek elo, vagy nem, dolgok:

- furdoszobai szemetes - innen mar landolt a kukasautoba is vegervenyesen

- nappali kihuzhato kanapeja alatt, de pont azon a reszen, ahova csak akkor tudok beferkozni, ha kinyitom.

- hutoszekreny alatt

- jatekbabakocsi bevasarlohalojaban

- eloszobaban ciposszekreny alatt

- mamanal.

Bar amikor lomtalanit a lanyom, akkor rendszerint az erkelyrol kivag mindent a kertbe:DD

2012. jún. 5. 21:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Játék még csak hagyján, bár ha sír érte....talán legközelebb nem dugja el! ??? :-)

Nálunk tavaly a legnagyobb nyárba azért kellett félig zárt kis cipőbe vinnem a lányomat az állatkertbe, mert úgy eldugta a szandiját, hogy nem találtam meg. Este meglett, az egyik fiókban volt, amit nem is használtunk akkoriban.

Nálunk az egyik kiskés a kandalló burkolatának szellőzőrácsán landolt be, akkor pont ott voltam, mondtam is hogy onnan aztán ki nem vesszük(tényleg nem tudjuk kivenni). Csak lesett a csajszi, többet nem dobott oda semmi. :-)

kanapé alá, mosogatógép alá-mellé-fölé, mosógépbe, plüssök közé, konyha szintén jó hely. :-)

2012. jún. 5. 22:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi fiam a játék porszívó csövét bedugta a rendes porszívó csövébe. Másnap persze kereste, de égen-földön nem találtuk, csak mikor megint takarítottunk. :D
2012. jún. 5. 22:12
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az ágyneműtartóba csúszik be a résen át ez-az.
2012. jún. 5. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!