Nem életbevágó, sőt már már hülye kérdés. Ha játékkonyhai kislapát és kiskés lennél hová bújnál el?
Már egy hete 2lapátot keresek a lakásban, de már lövésem sincs hol keressem.
A gyerekek se tudják hová tették, mára a kiskés is lelépett. Ti ha játékok lennétek hová bújnátok?
Az igazi evőeszközök is csekkolva, sajna nem ott bujkálnak.
Nálunk most van fűtésszerelés, és két baromi luk van a falban a csövek helye, rendszeresen onnan szedegettem ki az egyik csavargó lapátot:)
Attól függ, mennyi idősek a gyerekek, az én fiam még csak másfél éves, ezért ha előle kellene "bujkálnom", a következő helyekre "mennék":
- tévéállvány mögé
- szemetes mögé
- kanapé párnái mögé
- wc-ben (bár ezt gondolom, észre vettétek volna :D)
- gyerek számára elérhető konyhaszekrényben, ahol minden mást tart az ember
- krumplik közé
Sok sikert, írj, ha megvan. :)
Most végignéztem megint mindent, egyedül a kanapét nem tudom fel emelni, de kb ezek szublimáltak, olyan érzésem van. Még a tatyókat megnézem pluszban, hátha oda bekerültek, de én kezdem feladni:) Ill most jutott eszembe, hogy a szekrény aljába, mintha a függönnyel játszottak volna abban az időben.
De rejtély, hogy el tudnak tűnni ezek a vackok, utána meg megy a sírás értük.
:DDDDD
Nalunk is tunnek el dolgok, sot valami a mai napig nem kerult elo: az en fel par szandalom:DDDD, lassan masfel eve keresem.
Ha a lanyomat kerdeznem hova rakja el oket, akkor a kovetkezo "erdekes" helyekrol kerulnenek elo, vagy nem, dolgok:
- furdoszobai szemetes - innen mar landolt a kukasautoba is vegervenyesen
- nappali kihuzhato kanapeja alatt, de pont azon a reszen, ahova csak akkor tudok beferkozni, ha kinyitom.
- hutoszekreny alatt
- jatekbabakocsi bevasarlohalojaban
- eloszobaban ciposszekreny alatt
- mamanal.
Bar amikor lomtalanit a lanyom, akkor rendszerint az erkelyrol kivag mindent a kertbe:DD
Játék még csak hagyján, bár ha sír érte....talán legközelebb nem dugja el! ??? :-)
Nálunk tavaly a legnagyobb nyárba azért kellett félig zárt kis cipőbe vinnem a lányomat az állatkertbe, mert úgy eldugta a szandiját, hogy nem találtam meg. Este meglett, az egyik fiókban volt, amit nem is használtunk akkoriban.
Nálunk az egyik kiskés a kandalló burkolatának szellőzőrácsán landolt be, akkor pont ott voltam, mondtam is hogy onnan aztán ki nem vesszük(tényleg nem tudjuk kivenni). Csak lesett a csajszi, többet nem dobott oda semmi. :-)
kanapé alá, mosogatógép alá-mellé-fölé, mosógépbe, plüssök közé, konyha szintén jó hely. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!