Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, hogy...

Mi a véleményed arról, hogy amit nyári ruhának használtunk korábban, azt késöbb tunikának adjuk a kislányra?

Figyelt kérdés

2012. jún. 5. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem némelyik tunikáról nem is derülne ki, hogy előtte ruha volt.

Én a leggings-eket szoktam eltenni, mert az ami mondjuk jó volt rá másfél évesen, és a bokájáig ért, az most 3 évesen is jó, és a térde alá ér.

2012. jún. 5. 16:14
 2/10 Sókristály ***** válasza:
90%

Én szoktam tunikának használni az előző évi kisruhákat, már amelyiknek olyan a szabása.

A leggings-eket meg azért teszem el, mert nem baj, ha csak térd alá ér, pont jó a tavalyi tunika-kisruhával:-)

Mivel éppen most dobjuk el a pelust, még a bőséggel sincs gond.

2012. jún. 5. 16:18
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Mi is használjuk úgy, senki meg nem mondja róla, hogy az mi a gyereken. Sőt én is el szoktam rakni a leggingseket, mert most halászgatyának hordhatja.
2012. jún. 5. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egy csomó rövid ruhácskával ezt csinálom, cicanadrággal nagyon jól néz ki, én sem mondanám meg, ha nem tudnám, hogy előtte rendes ruha volt.
2012. jún. 5. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán! :)) Sőt, én úgy jobban szeretem őket. :)
2012. jún. 5. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Véleményem az, hogy ez egy tök praktikus döntés, és a ruhákat tovább és jobban ki tudja használni legalább a gyerkőc.

Tavalyi kis tunikáját most pólónak használjuk a lányomnál. :) S mindenki azt mondja, de klassz póló. :)

2012. jún. 5. 16:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen, a leggingsek nagyon jók ebből a szempontból, szeretjük ezt a viseletet, mert eléggé nyúlnak, így jók vagy 2 évig, valamint kényelmesek, nem olyanok, mint a harisnya, ami kibolyhosodik 1 mosás után és lecsúszik a gyerek derekáról.

Köszi a válaszokat, várok továbbiakat!

2012. jún. 5. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze,és a legginget én is ugyanígy :)
2012. jún. 5. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
de jó, ezen már én is gondolkoztam és ugyanerre az eredményre jutottam:)))
2012. jún. 5. 21:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor en is beallok a bologatok soraba:DDD Siman hasznalom a kisruhait tunikanak, es nekem is jobban tetszik tunikakent, mint anno kisruhakent. Jelenleg van olyan tunikaja, ami 1 evesen volt a kisruhaja es most 2,5 eves a lanyom. Az 1 eves koraban hasznalt pamut boszaru kisnadragokat meg befogtam terdig ero pizsama gatyonak.
2012. jún. 5. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!