Mennyit érhet egy táskányi vegyes használt babaruha?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy nagy táskányi vegyes méretű babaruhát. Vannak benne bodyk, rugik, nadrágok, szoknyácskák. Van ami nagyon szép, megkímélt, van ami elnyűtt, foltos.
Nem vagyok tisztában a használt ruhák árával. Mennyit érhet?
Szeretném valamivel meghálálni.
2012. jún. 5. 15:38
1/3 anonim válasza:
Először teáskanálnyit olvastam táskányi helyett. :)
Igazából minőségüktől, állapotuktól is függ. Egy táska kisruha érhet 2000 vagy akár 10000 Ft-t is...
Ahogy leírtad szerintem max. pár ezret ér, mivel a használt kisruháket elég nehéz eladni, és sokakért csak pár száz forintot kérnek.
Ha nem kértek érte pénzt, akkor vegyél nekik egy kis bonbont, kis ajándékcsomagot.
2/3 anonim válasza:
en egy pelusos doboznyit kaptam egy ezresert. vagyis het doboznyit hetezeret. ezek is nagyon vegyesek voltak. minosegtol fugg es a taska meretetol.
3/3 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy doboz csokit vagy valami apróságot a gyerkőcnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!