Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Győri kismamák! 4D-s ultrahang...

Győri kismamák! 4D-s ultrahang tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Milyen hamar kaptatok időpontot?

Melyik orvos csinálta?

Megmondták-e a nemét?

Előre is köszönöm a válaszokat!

20hkm

2012. jún. 5. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Hol akarod csináltatni a 4D-s ultrahangot? Nekem a kórházzal ill. a Kyncs-csel kapcsolatban van tapasztalatom.

Az első babámmal (2 éve) a 4D-t a kórházban csináltattam. Nagy élmény volt, kaptunk szakvéleményt, képeket és DVD-t. Bajcsai Mária végezte a vizsgálatot. Nagyon kedves, alapos. Mivel nem tudott jó képet készíteni a babánkról mert mindig takarta az arcát így többször is visszahívott.

Most voltam a 12. héten Down-szűrésen a Kyncsben. Ezt a vizsgálatot is ugyanaz az hölgy végezte. Még mindig kedves és nagyon alapos :) Viszont ez a gép sokkal szebb képet mutat, mint a kórházi, nagyon nagy a felbontása. El is döntöttem akkor, hogy most itt fogom csináltatni a 4D-t. Azt mondták, hogy egy 2-3 héttel hamarabb érdemes időpontot egyeztetni.

A kislányom nemét már tudtuk mikor a 4D-re mentünk, ott megerősítettek minket. Te különben tudod már a nemét? Nekem most mást mondtak 12 és 18 hetesen :)

Egy szintén 20hkm

2012. jún. 5. 12:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Most voltunk nemrég ugye a genetikain a kórházba. Semmit nem mondott az orvos, csak adott egy szórólapot amin láttam, hogy levitték 15.000ről 10.000re, ennyi még elmegy több sajnos már nem. :(
2012. jún. 5. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Visszavitték 10.000-re? Hmm, akkor én is megfontolom mégegyszer. A Kyncsben ha jól tudom 15. Köszi az infót!
2012. jún. 5. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Júl. 5re kaptam időpontot csak :(
2012. jún. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!