Győri kismamák! 4D-s ultrahang tapasztalatok?
Milyen hamar kaptatok időpontot?
Melyik orvos csinálta?
Megmondták-e a nemét?
Előre is köszönöm a válaszokat!
20hkm
Hol akarod csináltatni a 4D-s ultrahangot? Nekem a kórházzal ill. a Kyncs-csel kapcsolatban van tapasztalatom.
Az első babámmal (2 éve) a 4D-t a kórházban csináltattam. Nagy élmény volt, kaptunk szakvéleményt, képeket és DVD-t. Bajcsai Mária végezte a vizsgálatot. Nagyon kedves, alapos. Mivel nem tudott jó képet készíteni a babánkról mert mindig takarta az arcát így többször is visszahívott.
Most voltam a 12. héten Down-szűrésen a Kyncsben. Ezt a vizsgálatot is ugyanaz az hölgy végezte. Még mindig kedves és nagyon alapos :) Viszont ez a gép sokkal szebb képet mutat, mint a kórházi, nagyon nagy a felbontása. El is döntöttem akkor, hogy most itt fogom csináltatni a 4D-t. Azt mondták, hogy egy 2-3 héttel hamarabb érdemes időpontot egyeztetni.
A kislányom nemét már tudtuk mikor a 4D-re mentünk, ott megerősítettek minket. Te különben tudod már a nemét? Nekem most mást mondtak 12 és 18 hetesen :)
Egy szintén 20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!