Az unokaöcsém egy *#&**, most mit csináljak :' ( ( (?
6 éves... szerintem kéne annyi esze legyen, hogy... áh úgy megverném.
Nincs meg a picike, lehet elment, de lehet, hogy mire észrevettem, hogy nincs a helyén és kérdőre vontam mindenkit, és kiderül és lementem az udvarra, már elvitte egy macska.
De remélem, hogy inkább egy macska vitte el, mintsem a törött csontjait elvonszolta valahova, és kínok között meghal...
De annyira dühös vagyok rá!
Az anyja meg először szívbajt kapott, hogy a gyere hozzá ért egy "egérhez" ami fertőzéseket terjeszt és amitől mindenki meghal aki 2 méternél közelebb megy hozzájuk.
Aztán annyiban elintézte, hogy "jaj Bence nem szabad mások dolgaihoz hozzá nyúlni." Én kaptam egy sajnálomot, és 500 forintot, hogy vegyek másikat...
500 forint egy állat életéért?
Eltörném a kezét..
Én tuti megtéptem és felpofoztam volna..De amilyen indulatos vagyok az ablakon is kidobtam volna!!
K***ra utálom az ilyen szánalmas embereket!!:@@Most is úgy felhúztam magam!!
Én szerencsére nyugodt vérmérsékletű vagyok, ezért nem vertem meg a nálam tizen évvel fiatalabb gyereket, de csúnyán kiabáltam az anyjával.
Lehet nekik egy undoritó rágcsáló volt, de nekem egy szőrmegombóc akit tudtam bizerálni, meg a kiskutyámnak is igen jó pajtása volt, a hátán útazott a lakásban :)
Szegény kicsi hörcsögöm :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!