Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az unokaöcsém egy *#&**, most...

Az unokaöcsém egy *#&**, most mit csináljak :' ( ( (?

Figyelt kérdés
Tegnap este kihalászta a hörcsögömet a terráriumból és kidobta az ablakon.
2012. jún. 4. 15:49
1 2
 1/13 anonim válasza:
életben van még a hörcsög? ha igen akkor vidd orvoshoz. ha nincs temesd el és unokaöcséd zsebpénzéből vegyél másikat.
2012. jún. 4. 15:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Hány éves az unokaöcséd?
2012. jún. 4. 15:53
 3/13 anonim válasza:
dobd ki az ablakon.
2012. jún. 4. 15:54
 4/13 anonim válasza:
tedd be az ocsed a terrariumba xD
2012. jún. 4. 15:55
 5/13 anonim válasza:
Én a helyedben megmondanám a kedves mamájának hogy egy idióta a gyereke, ha nem csinál semmit, akkor meg jól felpofoznám a kedves kissrácot és zárnám a szobám ajtaját..
2012. jún. 4. 15:56
 6/13 A kérdező kommentje:

6 éves... szerintem kéne annyi esze legyen, hogy... áh úgy megverném.

Nincs meg a picike, lehet elment, de lehet, hogy mire észrevettem, hogy nincs a helyén és kérdőre vontam mindenkit, és kiderül és lementem az udvarra, már elvitte egy macska.

De remélem, hogy inkább egy macska vitte el, mintsem a törött csontjait elvonszolta valahova, és kínok között meghal...

2012. jún. 4. 15:57
 7/13 A kérdező kommentje:

De annyira dühös vagyok rá!

Az anyja meg először szívbajt kapott, hogy a gyere hozzá ért egy "egérhez" ami fertőzéseket terjeszt és amitől mindenki meghal aki 2 méternél közelebb megy hozzájuk.

Aztán annyiban elintézte, hogy "jaj Bence nem szabad mások dolgaihoz hozzá nyúlni." Én kaptam egy sajnálomot, és 500 forintot, hogy vegyek másikat...

2012. jún. 4. 16:01
 8/13 anonim válasza:

500 forint egy állat életéért?

Eltörném a kezét..

2012. jún. 4. 17:08
 9/13 anonim válasza:

Én tuti megtéptem és felpofoztam volna..De amilyen indulatos vagyok az ablakon is kidobtam volna!!

K***ra utálom az ilyen szánalmas embereket!!:@@Most is úgy felhúztam magam!!

2012. jún. 4. 19:49
 10/13 A kérdező kommentje:

Én szerencsére nyugodt vérmérsékletű vagyok, ezért nem vertem meg a nálam tizen évvel fiatalabb gyereket, de csúnyán kiabáltam az anyjával.

Lehet nekik egy undoritó rágcsáló volt, de nekem egy szőrmegombóc akit tudtam bizerálni, meg a kiskutyámnak is igen jó pajtása volt, a hátán útazott a lakásban :)

Szegény kicsi hörcsögöm :(

2012. jún. 4. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!