Ki az aki megbánta már a keresztnevet, amit adta a gyermekének adott?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 20:41
11/15 anonim válasza:
Úgy vagyok, mint az utolsó. A mai napig tetszik nagyon, illik is hozzá, de néznek rám, hogy mi is a neve, jól értették-e, nem tudják megjegyezni és nem tudják eldönteni, hogy lány vagy fiú, hiába van rózsaszínbe:-).
12/15 anonim válasza:
14:02 Hogy hívják a kislányodat?
13/15 anonim válasza:
14:02-es vagyok. Kirának hívják a kislányomat. Te vagy az előttem lévő, ugye? A Te kislányodat hogy hívják?
15/15 anonim válasza:
A nagy fiamét megbántam (lassan 6 éves Dani), jobb lett volna nem saját kútfőből választani, hanem átnézni azt MTA neveket. Egyébként illik rá, de nagyon hétköznapi a vezetéknevünk is, így valószínűleg sok druszájával fogja összehozni a sors.
A kicsié is érdekes (4 hónapos Soma), az ő nevén rengeteget gondolkoztunk. A 14. héttől a 35. Koppány volt, végül elvetettem, hogy túl komoly név. Hirtelen felindulás volt a Soma. Szeretem a nevét, de még nem szoktam meg.
Nekem a fiúnevekkel alapvető gondom van, nincs olyan, ami igazán tetszik és el is tudnám képzelni a gyerekemnek. Remélem a harmadik lány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!