Fiú ikreknek melyik neveket választanátok? Henrik és Richárd, vagy Ádám és Máté?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 13:15
21/29 anonim válasza:
Szintén Richárd és Henrik vagy
Richárd és Ádám
Henrik és Ádám
Máté semmiképp...:)sok van mostanában
23/29 A kérdező kommentje:
Nekem régóta Henrik az egyik kedvencem, bár a férjem sincs igazán kibékülve vele. Még gondolkodunk a variációkon. A vezetéknévhez mindegyik név illene.
2012. jún. 3. 10:34
24/29 anonim válasza:
Ádám-Máté, és nem azért mert Ádám a szerelmem:P A Henrik-Richárdról a középkor jut az eszembe:PP
25/29 A kérdező kommentje:
Igen, a Henrik-Richárd kicsit királyos:) A Henrikben az tetszik, hogy nem egy felkapott név. Viszont nem igazán lehet becézni. Az Ádám-Máté valóban elég gyakori manapság, viszont kellemes, rövid nevek.
2012. jún. 7. 21:41
26/29 anonim válasza:
Ádám - Máté tökéletes páros. Bár nem ikerpár, de testér párt ismerek ezekkel a nevekkel.
Nekem tetszik a Henrik, az egyik dédapámat hívták így, német-sváb származású volt. De a családban Heni-nek becézik, ami lányos. A Richárd szerinte szörnyű.
Esetleg Ádám Henrik és Máté Rihárd párosításban? vagy túl hosszú?
27/29 A kérdező kommentje:
igen, az már hosszú lenne. Két nevet nem szeretnénk adni egyik gyereknek sem.
2012. jún. 23. 23:41
28/29 anonim válasza:
Én is az Ádám-Máté párosra admám a voksom.
A Henrik és a Richárd nevek nem tetszenek. Valahogy nekem pökhendi, arrogáns embert juttatnak eszembe... Bocsánat azoktól akik szeretik... :)
29/29 anonim válasza:
Ádám és Richárd, nekem ezek tetszenek.
(Én is Richárdot szerettem volna, csak kislány lett:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!