Fiú ikreknek melyik neveket választanátok? Henrik és Richárd, vagy Ádám és Máté?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 13:15
11/29 nittababy válasza:
Henrik Richárd nekem így nem tetszik de úgy hogy Henrik és Ádám úgy már igen!!
12/29 anonim válasza:
Ádám-Máté. Amúgy érdekes, ismerek egy 21 éves Ádám-Máté ikerpárost. :)) Amúgy nekem se a Richárd, se a Henrik név nem tetszik egyáltalán...
13/29 anonim válasza:
Ádám - Máté nagyon jól hangzik együtt. A Henrik név azért nem tetszik, mert egy középkori páncélos lovag jut róla eszembe.
15/29 anonim válasza:
Ádám-Máté sokkal jobb. A másik kettő túl komolyan hangzik és nekem nem is tetszik.
16/29 anonim válasza:
Ádám-Máté.
A Richárd is jó, de a Henrik nagyon nem tetszik.
17/29 anonim válasza:
Úgy látszik egyedül leszek a véleményemmel, de nekem egyértelműen a Henrik-Richárd páros tetszik. Az Ádám név valahogy sose tetszett, a Máté jó név csak dunát lehet belőlük már rekeszteni...
18/29 anonim válasza:
Úgy látom, én is a kisebbséget képviselem...
Szerintem is egyértelműen Henrik és Richárd, feltéve, hogy a vezetéknévhez is passzol!
Máté és Ádám túlságosan gyakoriak szerintem. A Máté név nekem abszolút nem is tetszik.
Richárd az egyik kedvenc nevem.
19/29 anonim válasza:
Kisfiam ovis kisbarátja Ádám, a kisöccse Máté. Nekem ez a kombináció tetszik. A Henrik-Richárd is egymással jól passzol, de nekem azok a nevek nem tetszenek.
20/29 anonim válasza:
Henrik es Richard
En ezt valasztanam mert a masik ketto(Adam es Mate) most nagyon gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!